Pénteken nyit a Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókőn

Forrás: turizmus.com

 2023. december 14. 12:15

Az újonnan nyíló 4 csillagos szálloda a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn várja természetközeli kikapcsolódásra vágyó vendégeit december 15-től.

A szálloda épülete – a korábbi Manréza Hotel – 1993 óta áll a jezsuiták tulajdonában. A teljes körű felújítást követően az épület Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont néven nyitja meg kapuit a vendégek előtt. Üzemeltetési feladatait a Service 4 You Hospitality Management Kft. látja el.

A vendégek feltöltődéséről 57 kényelmes lakóegység (43 Classic, 9 Superior, 3 Deluxe Corner, valamint 2 családi szoba) gondoskodik. A tágas, terméskő burkolattal kialakított lobbyban fatüzelésű kandalló várja az ide érkezőket, mely már az első pillanattól megteremti az otthon melegét.

December 15-től várja vendégeit Dobogókőn a Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Fotó: Service 4 You

 

A szálloda étterme magyaros és vadételek széles választékát, valamint a magyar borvidékek legkiválóbb borait kínálja. A kulináris élmény mellett a panorámás üvegezett terasz nyújtotta kilátás is emlékezetessé teszi az itt töltött időt.

 

Konferencia és wellness

A konferenciaközpont különleges megjelenésével, természetközeli adottságaival és inspiráló légkörével minden rendezvény számára megfelelő helyszínt biztosít. A rendezvényre érkező vendégeket egy 150 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, továbbá 3 szekcióterem várja. A termek mindegyike természetes fénnyel rendelkezik. A szálloda ősfás parkjában kialakított kerti pavilon kisebb létszámú megbeszélésekhez nyújt nyugodt, szabadtéri helyszínt a tavasztól őszig tartó időszakban.Az aktív kikapcsolódást a szálloda wellnessrészlege teszi még teljesebbé. A kültéri wellnessrészleg egyediségét az ősfás parkban található, látványvízeséssel táplált szabadtéri úszótó nyújtja, amely mellett egy fatüzelésű és egy elektromos fűtésű fürdődézsát, továbbá egy finn látványszaunát is kialakítottak. A beltéri wellnessrészlegen az infraszauna, bioszauna, finn szauna, jacuzzi, esőkabin, sószoba és masszázskezelések mellett a vízi súlytalanság különleges élményét is megtapasztalhatják az ide érkezők a Float Spa premium lebegőkabinban.

A szálloda modern, otthonos kialakítása, a szolgáltatások sokszínűsége mellett a környék kirándulási és sportolási (köztük szánkózási) lehetőségek széles skáláját kínálja.