Service4You szállodák a hulladékcsökkentésért

Forrás: turizmus.com

 2016. november 29. 15:12

A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét projekthez, melyet Magyarországon a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le - adta hírül közleményében a szállodacsoport.

Az Európa-szerte megvalósuló akció keretein belül a szállodák napi működésük során az eddiginél is nagyobb figyelmet fordítanak a szelektív hulladékgyűjtésre, valamint a környezetvédelem kiemelt szerepére. Emellett vendégeik figyelmét is igyekeznek felhívni: plakátokkal és újrahasznosított anyagokból készült szelektív gyűjtőkkel ösztönzik őket 2016. november 21-27. között a társadalmi célú összefogásra.

A MóKaland játszóházat működtető hotelek egész héten a hulladékcsökkentés és környezetvédelem témája köré szervezett animációs programokkal és játékos feladatokkal várják a legkisebbeket. Céljuk, hogy a gyermekek már fiatalkorban is megismerkedhessenek a téma fontosságával – mindezt szórakoztató és játékos formába öntve.