Sharing economy a HOTCO konferencián

Forrás: turizmus.com

 2017. január 26. 17:23

Semmi nem osztotta még úgy meg a szakmát, mint a sharing economy, amely az OTA-knál is nagyobb kihívás elé állatja a szállodaipart. Mi a helyes megoldás? Tiltás vagy szabályozás? Háttérbe szorítja és hosszú távon is hátrányosan érinti a jelenség a szállodákat, vagy megtanulnak együtt élni vele?

Ezekre a kérdésekre keresik a választ a HOTCO konferencián neves szakember közreműködésével. Az előadói: Macy Marvel (Macy Marvel Consulting), Markus Lehnert (Marriott International), Pascal Locatelli (AccorHotels), Dr. Ákos Niklai (alelnök, HOTREC).

A HOTCO az első szálloda befektetési konferencia, amely kizárólag KKE-ra és a Kaukázus térségére összpontosít, és ami 2017. január 30-31-én kerül megrendezésre Budapesten.

A HOTCO, a tervek szerint 300 résztvevő számára biztosít majd találkozási lehetőséget a befektetőkkel, szállodatulajdonosokkal, ingatlanfejlesztőkkel, bankokkal, globális és regionális szállodavállalatokkal, online foglalási rendszerekkel és a közösségi gazdaságnak a szállodapiacra fontos hatást gyakorló cégei szakembereivel.