Sikeresnek ítéli az Utazáson való részvételt a Novasol

 2014. március 04. 18:27

Idén 5. alkalommal, 25 négyzetméteres standdal vett részt az Utazás kiállításon a vendégházak közvetítésével foglalkozó, dán központtal és siófoki magyar irodával működő Novasol.

Az irodánál elmondták, kifejezetten sikeresnek ítélik a vásári részvételt. Nemcsak azért, mert 4 nap alatt 2700 katalógus fogyott el, hanem azért is, mert a szakma és a nagyközönség is jelentős érdeklődést mutatott termékeik iránt, és számos jelentős együttműködés és partneri kapcsolat látszik körvonalazódni.

A magyarországi kínálatra vonatkozóan megtudtuk: az árakat átlagosan 20%-kal csökkentették, ezzel is kedvezve a vendégeknek.

A Novasol kínálatában idén újdonság Portugália, illetve nagymértékben bővült a francia kínálat is, csaknem duplájára.

 

Budapesten az érékesített szálláshelyek száma 150 apartmannal bővült, melyek belvárosi, központi elhelyezkedésű szálláshelyek.

A Novasol viszonteladó partnereire és online rendszerére támaszkodik az értékesítésben, utóbbi mintegy 90%-ot tesz ki. A fennmaradó 10%-ot a partner utazási irodák bonyolítják. Nekik szerették volna megköszönni a munkát azzal a szűk körű partnervacsorával is, amelyre az Utazás kiállítás ideje alatt, kifejezetten jó hangulatban került sor a budapesti Casabrazil étteremben.

A Novasol 28 európai országban van jelen mintegy 33.000 szálláshellyel, amelyek mind magánszállások. Ezekből sok az exkluzív és medencés nyaralóház, illetve nagyvárosi apartman. A céget 1968-ban alapították Dániában, Koppenhágában, a központja ma is ott található. A cég mintegy 350 főt foglalkoztat Európában, a Siófokon működő magyar leányvállalatnál 10 alkalmazott dolgozik.