Sikerrel debütált a Turizmus Café, aki lemaradt, itt nézheti meg

Forrás: turizmus.com

 2020. december 16. 19:02

A Turizmus Kft. új szakmai talkshow-sorozatának szerda reggeli premierjét „élőben" közel 270-en követték, és estig már több mint 3400-an látták a Puskás Arénából sugárzott műsort.

A Turizmus Café első talkshow-vendégei a Gerbeaud Kávéház, a 2 Michelin-csillagos Onyx Étterem és az Émile Ház tulajdonosai, Pintér Katalin és lánya, Niszkács Anna voltak.

A "hónap hírét" Tancsik Gábor, az Immunetec Proof Kft. operatív igazgatója szállította egy magyar találmány bemutatásával, és egyedi rendezvényhelyszínként mutatkozott be a a műsorban a felvételnek helyet adó Puskás Aréna.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője Pintér Katalinnal (b) és Niszkács Annával, (j) a Turizmus Café első vendégeivel a Puskás Aréna folyosóján

Fotó: turizmus..com / Grósz Balázs

A Turizmus Kft. mint szervező célja, hogy a most még online közvetített esemény később élőben folytatódjon, amint ezt a körülmények lehetővé teszik. De az élő talkshowt- is közvetíteni fogjuk majd, hogy minél többen láthassák a szakmabeliekkel folytatott személyes beszélgetéseket.

Érczfalvi András műsorvezető Pintér Katalinnal (középen) és Niszkács Annával (j) beszélget

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs

A Turizmus Café együttműködő partnere ezúttal az Immunetec Proof Kft. volt, amely a premiert a turizmus.com Facebook-oldalán követő és like-oló nézők között egy ajándékcsomagot ajánlott fel kisorsolásra. A nyertes nevét a közjegyző által hitelesített sorsolás után tesszük közzé.

Aki lemaradt az első talkshow-ról, az a Turizmus.com Youtube csatornáján utólag is megnézheti a felvételt. Kattintson a videóra!

 

Találkozzunk és kávézzunk együtt legközelebb 2021. január harmadik szerdáján – akkor még mindig online formában!

A Turizmus Kft. csapata