Smaragdzöld eleganciával hódít a frissen megnyílt Emerald Hotel & Suites

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. március 30. 16:50

A 99 szobával és 51 junior lakosztállyal rendelkező, a Váci utcától karnyújtási távolságra lévő négycsillagos Emerald Hotel & Suites elegáns szobáival, dizájnos belső tereivel és színvonalas szolgáltatásaival már a soft opening alatt pozitív benyomást tett vendégeire.

A Szervita tér szomszédságában álló Emerald Hotel and Suites 51 nagy alapterületű lakosztálya 2021 ősze óta fogadja a vendégeket, a szállodai rész 10 napos soft openinget követően március 16-án nyitotta meg kapuit. Az épület beruházója és tulajdonosa a BiggeorgeProperty, a szállodai szobák és az apartmanok egyaránt a Continental Group égisze alatt üzemelnek.

„A kétféle lakóegység között egyedül a méretükben van különbség, értékesítésük ugyanazon a felületen, ugyanazon elvek szerint történik, hosszú és rövid távra egyaránt” – magyarázta lapunknak Erdős Gábor szállodaigazgató. A belvárosi szálláshelyet kereső vendégek számos szobatípus közül választhatnak, ezek méretükben, panorámájukban és felszereltségükben különböznek.

A vendégek számos szobatípus közül választhatnak

Fotó: Emerald Hotel & Suites

A lakóegységekben Nespresso kávégép és teaválogatás nyújt felfrissülési lehetőséget, a fürdőszobai bekészítést jó minőségű kozmetikumokból válogatták össze.

„A belső terek színei, kozmopolita hangulata, valamint a felhasznált anyagok minősége osztatlan sikert aratott eddigi vendégeink körében” – emelte ki az este’rpartners belsőépítészeti koncepciójával kapcsolatos, pozitív visszajelzéseket az igazgató.

Minőségi anyagok és elegancia a fürdőszobában is

Fotó: Emerald Hotel & Suites

Az egyediségét ikonikus smaragdzöld színéről kapó ház legdizájnosabb pontja kétségkívül a nyári hónapokban terasszal bővíthető, földszinti Secco Café and Bar, amely koktélokkal, nagy pezsgőválasztékkal és snackekkel várja a vendégeket, valamint a reggeliztetésnek is színhelye. Wellness-szolgáltatásokat is kínálnak, a szállóvendégek a szaunát és a fitnesztermet térítésmentesen használhatják. A 24 órás recepció személyre szabott szolgáltatást nyújt, már az érkezés előtt igénybe vehető.

A ház legdizájnosabb pontja a földszinti kávézó-bár

Fotó: Emerald Hotel & Suites

„Az elsődleges célcsoportunk az egyéni vendégek és a kisebb csoportok. A szabadidős vendégekre és a környékbeli cégektől érkező corporate ügyfélkörre egyaránt számítunk, a foglalásokat igyekszünk saját csatornáinkra terelni” – beszélt az értékesítésről a szállodaigazgató.

Az apartmanokban elért forgalom és a soft opening tapasztalata alapján, Szabó Alíz resident managerrel együtt pozitív várakozásokkal tekintenek idei, nyitó évük elé is. Bíznak benne, hogy butikszállodaként jól tudnak majd teljesíteni az egyre inkább magára találó budapesti piacon.