SIRHA BUDAPEST - 2016. május 9-11.

Forrás: turizmus.com

 2016. május 03. 15:49

Bocuse d’Or európai döntő és több mint 10 szakmai verseny és konferencia egy kiállításon!

 

Május 9. és 11. között kerül megrendezésre a Sirha Budapest szakkiállítás a HUNGEXPO Vásárközpontban. A kiállításon az élelmiszeripar, a pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar valamint a csomagolóipar hazai és külföldi cégei jelennek meg. 19 országból több, mint 350 kiállító mutatkozik be a legnagyobb, 20.000 négyzetméteres ’A’ pavilonban.

A Sirha nemzetközi hálózatának tagjaként a Sirha Budapest egyedülálló üzleti fórumot nyújt Magyarország és a régió szakembereinek. A kiállításra több mint 20.000 szakmai látogató várható.

A kiállítás szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága, kiemelt szakmai partnere a METRO Kereskedelmi Kft. valamint kiemelt médiatámogatója a Trade magazin.

 

A programok sorában a legnagyobb hazai és nemzetközi érdeklődésre a Bocuse d’Or európai döntője tart számot. A nagyszabású verseny mellet a kiállítás három programhelyszínén több mint 10 további program várja a szakmai látogatókat.

Konferencia terem

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének és az Élelmezésvezetők Országos Szövetségének is lesz konferenciája a kiállítás ideje alatt. A nyitás napján kerül megrendezésre a World Cuisine Summit konferencia, melynek moderátora Frédéric Loeb, a Sirha szakértője. Kedden egy nemzetközi üzletember-találkozón és hosted buyer találkozókon vehetnek részt a regisztráltak.

 

Verseny színpad

A színpad két versenynek is otthont ad. Hétfőn a második alkalommal megrendezésre kerülő Desszert verseny négy csapata méri össze tudását gyümölcs torta, csokoládés tányérdesszert, artisztikai munka kategóriákban. Kedden és szerdán a kávéé a főszerep, a Magyar Barista Bajnokságot brewers és barista kategóriákban rendezik meg, a győztesek, pedig hazánkat képviselhetik az idei dublini világbajnokságon. A hazai verseny május 10-én 13 órakor kezdődik és szerdán folytatódik.

Kreatív Pékfórum

Hétfőn és kedden a Kreatív Pékfórumon a hazai pékipar meghatározó szereplői, éttermi pékek, innovatív pékségek szakemberei, valamint a beszállítói háttéripar képviselői is megszólalnak. A fórumon bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, interaktív előadások várják az érdeklődőket, fókuszban olyan témákkal, mint a technológiai újdonságok, kreatív alapanyagok, továbbképzési lehetőségek, fejlődési pontok a szakmán belül.

Bővebb információ: www.sirha-budapest.com.