Sirha Budapest – első jelentkezési határidő

Forrás: turizmus.com

 2019. május 27. 13:15

2020. február 4–6. között negyedik alkalommal rendezik meg a régió legjelentősebb szálloda- és vendéglátóipari, élelmiszeripari, pék- és cukrászipari, csomagolóipari és gasztronómiai szakkiállítását a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A szakkiállításon legutóbb 21.500 szakembernek mutatkozhatott be a 300 részt vevő vállalkozás. A látogatók 60%-a döntéshozó volt, akik a szervezők felmérése szerint különösen elégedettek voltak a rendezvénnyel. Ennek oka lehet például, hogy a Sirha Budapest különlegessége, hogy a hagyományos szakkiállítást világszínvonalú programokkal és versenyekkel, konferenciákkal kombinálják. Így a látogatók nemcsak az üzletkötés és a legújabb iparági trendek és innovációk megismerése miatt érkeznek, hanem hogy saját vállalkozásukat fejlesszék, ötleteket gyűjtsenek, vagy találkozzanak a szakma kiemelkedő képviselőivel.

Sirha Budapest

Fotó: Hungexpo

A 2020-as tervezett programok között szerepel például a Bocuse d’Or magyar döntője, az International Catering Cup hazai döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny és még számos színvonalas program.

A Sirha Budapest első jelentkezési határideje e hét péntek. Tehát a legkedvezőbb helydíjak igénybevételéhez május 31-ig kell elküldeni a jelentkezési lapot a szervezőknek a sirha-budapest@hungexpo.hu címre. Ezt érdemes is megtenni, hiszen már több mint 50 cég jelezte részvételi szándékát, és egyúttal le is foglaltak több mint 4000 négyzetméternyi területet az A és G pavilonokban.

A kiállításról bővebb információ a www.sirha-budapest.com weboldalon található. A kiállítás kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.

(X)