SKÅL szakmai networking VIP vendégekkel

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 20. 13:42

Szeptember első heteiben több szakmai networking eseményt is tartott a SKÅL International magyar klubja.

Az első őszi szakmai kapcsolatépítő találkozóra a Szamos Gourmet Házban került sor, ahol a magyar szervezet turisztikai felsővezetői tagjai egy igazi VIP vendéggel, a SKÅL Washington DC 2018-19 elnökével találkozhattak. Andres Hayes – aki privát turisztikai befektetési tanácsadói minőségében járt Budapesten – egyben a washingtoni önkormányzat nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója, és korábban a kiemelt nemzetközi előadók egyikeként részt vett a magyar szakmai egyesület által szervezett SKÅL International Tourism Day konferencián is.

SKÅL-találkozó a Szamos Házban (balról jobbra): Bocsi Andrea (SKÅL Hungary titkára), Somogyi Zoltán (UNWTO volt helyettes főtitkára), Tilli Adrienne (Xcare4you), Jánosi Csilla (Wine A’More Travel), Andres Hayes (SKÅL Washington DC), Ihász Kata (Ruta Utazási Iroda) és Jávorkai Péter (SKÅL Hungary elnöke)

Fotó: SKÅL Hungary

A SKÅL őszi szezonnyitó networking koktélját a budapesti Hotel President Intermezzo tetőteraszán rendezték, amelyen az igazi nyári napfényes időben a ház új igazgatója, Csanádi András köszöntötte a vendégeket.

Ezután Jávorkai Péter, a SKÅL International Hungary elnöke beszélt az őszi nemzetközi networking események és szakmai vásárok kiemelt kapcsolatépítési lehetőségeiről. Elmondta, hogy októberben a magyar SKÅL-tagok részére Linzbe, az „okos” turistavárosba szerveznek szakmai tanulmányutat, majd novemberben a budapesti klub részvételével alapított SKÅL Europe következő konferenciáját rendezik meg Rómában, ahol nemzetközi B2B workshopot, valamint a római SKÅL Club 70. évfordulós gálaeseményét is megtartják. További fontos szakmai networking-lehetőséget kapnak novemberben a nemzetközi SKÅL-tagok a londoni WTM és a barcelonai IBTM turisztikai szakvásárokon, és a magyar SKÅL tervezi a novemberi MICE Business Dayen történő részvételt is.

A Hotel Presidentben tartott esemény díszvendége a Matyódesign alapítója, Váczi Rozi volt, aki bemutatta legújabb matyóföldi turistaprogramjukat, valamint az UNESCO szellemi kulturális örökségi listáján számon tartott matyó kultúrára épülő, etikus és fenntartható működési alapelveiket és küldetésük részleteit.