Skybaby, az energiaitalok legújabb generációja

Szerző: Szikora Katalin

Forrás: turizmus.com

 2018. június 03. 07:56

Júniustól új energiaital-család jelenik meg a hazai és a nemzetközi piacon, a Skybaby.

Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvíz alapítója egy régi álmát megvalósítva az energiaitalok világában is szeretne értékes, világhírre törő brandet építeni. A sajtóbemutatót a Budaörsi repülőtér egyik hangárjában tartották május 30-án.

Balogh Levente az energiaitalához különleges receptúrát választott, és feltűnő, pin-up stílusjegyeket hordozó dizájnt. Olyan összetevőkből áll a Skybaby, amelyek egyszerre növelik a szervezet koncentráló és teljesítőképességét, de taurin felhasználása nélkül. Ehelyett arginint használnak, és a többi energiaitalhoz képest ennek kevesebb a cukortartalma, mert természetes édesítőszerek adják az édességét, például a sztívia.

A '60-as éveket idézi a Skybaby dizájnja

Fotó: turizmus..com

A Skybaby termékcsaládból egyelőre háromféle kerül piacra: A Classic a klasszikus tuttifrutti íz, amit kékszőlő- és matekivonatokkal lágyítottak. A Classic Zero teljesen cukormentes, a Cool pedig koffeines ízhatású a benne lévő fahéjtől, citrustól és vaníliától.

Ezek önmagukban is hatásos energiaitalok, de a sajtótájékoztató meghívottjai koktélok alapanyagaként is megkóstolhatta.

Koktélalapanyag is lehet

Fotó: turizmus.com

A Skybaby vizuális világa az 50-es, 60-as évekre emlékeztet, a megálmodó és erre külön céget is alapító Balogh Levente elképzelésének megfelelően. Bevezetését több kampány is támogatja, keresik például a dobozon szereplő lányok hasonmásait. Hazánk mellett további ötven országban kezdik el a szénsavas, tartósítószer mentes, és vitaminokat is tartalmazó termékek forgalmazását, ősszel pedig nemzetközi vásárokon mutatkozik be. Ezzel párhuzamosan további ízeket kísérleteznek ki és egyedülálló csomagolást is fejlesztenek a debütáló, 250 ml-es, újrahasznosítható fémpalack mellé.