Slevoking.cz: jó választás a magyar szállodáknak

Forrás: turizmus.com

 2017. május 14. 10:06

A Magyarországra érkező cseh és szlovák turisták száma 2015 óta folyamatosan emelkedik. A Slevoking, mely mintegy száz magyar szállodával együttműködve három éve lépett a piacra, nagyban elősegítette ezt a jelenséget.

„Gondosan megválogatjuk a partnereinket“ – mondja Peter Kóša, az egyik alapító. Hazánkban elsősorban négycsillagos szállodák tartoznak a partnereik közé, a teljesség igénye nélkül számos impozáns magyar szálláshely – köztük a Danubius Hotels Group és CE Hotels egységei vagy például a 2015-ben a budapesti 4 csillag kategóriában az Év Szállodájának választott Hotel Stáció.

A Slevoking egyik hazai partnerszállodája, az Airport Hotel Stáció

A Slevoking egyik hazai partnerszállodája, az Airport Hotel Stáció

„Csak hiteles, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szállodákkal szerződünk” – emeli ki Kóša. Fontos szempont, hogy a szálláshelyek könnyen elérhetőek legyenek az ügyfeleik számára, így főként az észak- és nyugat-magyarországi szálláshelyeket részesítik előnyben.

A Slevoking lekéréses alapon dolgozik és magyar nyelvű szállodai partnerfelülettel segíti a foglalások nyomon követését, adminisztrációját, továbbá lehetőséget kínál last minute, illetve first minute ajánlatok promotálására is. Wellnesszel rendelkező és/vagy fürdő közelében elhelyezkedő business-szállodák esetében is kiváló és hatékony alternatíva lehet a hétvégi alacsonyabb keresletű napok töltésére.

A Slevoking egyik hazai partnerszállodája, a Hotel Marina

A Slevoking egyik hazai partnerszállodája, a Hotel Marina

Egy promóció átlagosan 15 ezer eurót hoz a velük szerződött partnereknek, amely során több éves szállodai tapasztalattal rendelkező, magyar nyelvű képviselők állnak partnereik rendelkezésre.

(x)