Sorban állás nélkül a Food Truck Show-n

Forrás: turizmus.com

 2020. július 14. 14:10

Nemcsak műanyag-, hanem sorbanállás-mentesek is lesznek az idei Food Truck Show-k, amelyek hosszú szünet után újraindulnak. A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő előtti Duna-parton rendezik július 17. és 19. között, ahol a fesztiválra fejlesztett előrendelő applikáció is debütál.

Hétvégétől újra megjelennek a truckok a nagyobb városokban. Szentendrén 14 kocsi várja a street food rajongóit, helyi utcazenészekkel és különféle országok ízeivel. Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, mégpedig az ételkülönlegességeken keresztül.

Az ételkülönlegességeken keresztül találkozhatunk különféle országok, kultúrák életérzésével

Fotó: Food Truck Show

A bisztró előtti Duna-szakaszon bőven van hely, úgyhogy a vízparti, tábortüzes élmény akár gyerekekkel együtt is garantált.

A show a nyár folyamán elgurul még Mosonmagyaróvárra, Egerbe, Budapestre, Veszprémbe, Győrbe és további nagy várásokba, ahol jazzpiknikkel, lóversennyel, utcazenével együtt kínálják a legújabb street foodokat.

A műanyagmentesség mindig alap a szervezők részéről, de mostantól egy előrendelő alkalmazással még kényelmesebbé teszik a fesztiválozást. Két éve tökéletesítik az applikációt, amely a mostani szezonnyitón élesedik.

Műanyag- és sorbanállás-mentes is lesz az idei Food Truck Show

Fotó: Food Truck Show

„Még nézni sem szeretem a sorban állást, úgyhogy egy ideje a látóterünkben van egy gasztro app, amelyet idén próbaüzembe helyezünk. A vendégek biztonsága miatt ez most kiemelten fontos nekünk” – mondta Vad-Horváth Zoltán, a rendezvény főszervezője.

További információ az esemény Facebook-oldalán.

 

Kapcsolódó cikkek