Spandex termékekkel bármilyen rendezvényhangulat megteremthető

Forrás: turizmus.com

 2018. április 26. 16:35

Egy magára valamit is adó rendezvényhelyszínen ma már elfogadhatatlan a sérült, esztétikailag hibás székek és asztalok jelenléte, hiszen ki választana olyan termet vendégei, üzleti partnerei, ügyfelei számára, ahol az exkluzív dekoráció mellé karcos asztalok és elöregedett székek járnak? Ugyanakkor az is tény, hogy egyetlen szálloda, illetve vendéglátóipari hely sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy akár havonta cserélgesse a terem - sérülékeny - felszerelését. És még ha képes is lenne kigazdálkodni ennek költségvetését, hiába, hisz minden rendezvény más és más hangulatot kíván meg.

Spandex-szel bármilyen hangulat megteremthető

Egészen egyedi megoldást kínál erre a problémára egy új, izgalmas termék, a spandex használata, amely segítségével végre valóban egyszerűen teljesíthetők az eltérő ügyféligények. Futurisztikus, klasszikus, romantikus vagy luxus atmoszférát szeretne megjeleníteni? Bármit is akarnak vendégei, Ön úgy teljesítheti kérésüket, hogy nem kell egyetlen funkcionalitásában még jól működő asztalt vagy széket sem lecserélnie!

Spandex asztalhuzatok, asztalszoknyák

A Vend-Tex Kft. kiváló minőségű asztalszoknyái 4 féle különböző berakási stílusban érhetők el: szembe, gyémánt, pillangós, illetve harmonika berakással, de természetesen berakás nélkül is biztosíthatjuk a terméket. Asztalhuzatainkkal, asztalszoknyáinkkal azonnal felöltöztetheti asztalait szabad térben, vagy akár egy tárgyalóteremben is, így pillanatok alatt megteremtheti a kívánt atmoszférát!

Koktél asztalhuzatok

A koktél asztalhuzatok a legalapvetőbb, mégis fontos tartozékai a rendezvényeknek. Nemcsak elrejtik az asztalok esetleg esztétikai hibáit, hanem biztosítják a rendezvény különleges hangulatát is. Spandex huzataink mintával vagy anélkül is rendelhetők!

Spandex székhuzatok, székszoknyák

Semmi nem lehet olyan exkluzív, mint az Ön székeire - akár saját elképzelés szerint -elkészített székhuzat, illetve székszoknya! Kínálatunkban szerepelnek a hagyományos anyagokból készült fazonok, de már elérhetők a legmodernebb fejlesztésű innovatív új dizájnok is, amit pontosan az Ön igényére tervezünk meg!

Elegáns, színes és egyedi

Igény esetén az új, innovatív technológia segítségével akár az ügyfél által hozott mintákat, képeket is meg tudjuk jeleníteni a spandex termékeken. Ha azonban nincs ideje a részletekkel foglalkozni, akkor is egyszerűen megtalálhatja a rendezvény számára ideális dekorációt. Feltűnő megjelenésre vágyik? Akkor a színes spandex huzat egy kiváló választás, ráadásul elasztikus 2 irányban nyúló anyagának köszönhetően könnyedén felrakható bármilyen méretű székre. A spandex székszoknyát pedig kérheti masnival, vagy színes elasztikus anyagból készült támla dekorációval, különböző díszítő „nyakkendőkkel”, így még könnyebben megteremtheti a kívánt atmoszférát.

Természetesen a széktámla dekoráció készülhet egyszínű vagy mintás anyagból is. Ezzel kifinomult jelleget kölcsönözhet székeinek, főképp ha az asztalterítővel harmonizáló huzatok kerülnek a székekre. A buggyos, lecsúszós székszoknyák ellenében ráadásul a spandex remekül tartja a formáját és masnival is díszíthető!

Készüljön fel a nyári rendezvényszezonra

A nyári rendezvényszezon már a küszöbön toporog, így Önnek is érdemes átgondolnia, hogyan teljesíti vendégei kívánságait. Új székeket, asztalokat és dekorációs termékeket vásárol? Vagy inkább megrendeli mindezt egyben, alacsonyabb áron? Ha igen, keressen minket bizalommal, tegye fel kérdéseit a spandex termékekkel kapcsolatban, vagy kérjen árajánlatot!

Egy kis ízelítő kínálatunkból:

 

(X)