Spanyolország kerül a középpontba az InterContinental Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2014. november 05. 16:19

November 10-16. között Spanyol Gasztronómiai Napokat rendez az InterContinental Budapest a Cervantes Intézet, a nagykövetség és a madridi testvérszálloda segítségével.

November 10-én nagyszabású spanyol esttel indul a sorozat, ahol a madridi InterContinental két séfje mutatja be hazája ízeit, flamencos-gitáros esttel, majd a vendégek a hét folyamán folyamatosan kóstolhatják a spanyol finomságokat a Corso Étteremben.

Ahogy a múlt heti Séfek 5-ös fogatánál, úgy itt is a cél az, hogy testvérszállodáinkkal együttműködve szlogenünket - in the know - átvigyük más országokba is. A budapesti szálloda két séfje egyébként nemrégiben magyaros napokat tartottak Madridban, most a spanyol kollegák jönnek vendégségbe – mondta el Palicz Péter, a szálloda marketingmenedzsere.

A szálloda vezetése egyaránt számít szakmabeliek, a hazai ínyencek, valamint a Budapesten élő külföldiek érdeklődésére. A spanyol hét során megkóstolható többek közt a burgonyás tortilla, a tört tojás, a fehér fokhagyma saláta, a különféle gazpachok, a szárított tőkehal Pil Pillel, a valenciai paella, a tintahal-pörkölt vagy éppen a baszk tonhalpörkölt.