Spanyolország legkreatívabb technikai cégében vásárolt tulajdonrészt a Special Effects

Forrás: turizmus.com

 2021. április 23. 15:07

A cégek a tudás- és erőforrás-megosztást kiegészítve közös kutatás-fejlesztést, technikusi és mérnökképzési programot, kreatív és tervezői részleget alakítanak ki.

A korábban Visionarea 361 néven Madridban, Barcelonában és Marbellán működő spanyol vállalkozás a társulás után VA361 néven nyújt komplex audiovizuális szolgáltatást.

A két cég közötti együttműködés kilenc éve kezdődött az AV Alliance globális szövetség hálózatán keresztül, ettől fogva a Special Effects nemzetközi megbízásai során rendszeresen szolgáltak ki közösen rendezvényeket Európa-szerte.

“Az aktív nemzetközi részvétel és a tudatos terjeszkedés mellett a cégvezetők hasonló gondolkodása is óriási előnyt jelent majd a közös szinergiák és a legújabb trendekhez igazodó stratégiák kialakításában az iparág újraindulása után" – mondta Kassai Zsolt, a Special Effects vezérigazgatója.

“Az erőforrások összehangolásán kívül a társulás kedvező hozadéka számunkra a Special Effects üzleti és menedzsmentszemlélete, amit korábbi sikeres, közös munkáink során már megtapasztalhattunk” – hangsúlyozta Francisco Gomez, a VA361 ügyvezető igazgatója.

A két cég közötti együttműködés kilenc évre nyúlik vissza

Fotó: Special Effects

A tudás- és erőforrás-megosztást kiegészítve a cégek közös kutatás-fejlesztést, technikusi és mérnökképzési programot, kreatív és tervezői részleget alakítanak ki.

“Ennek megvalósításában fontos szerepe lesz társcégeinknek és leányvállalatainknak. A stratégiai és operatív tevékenységek sikeres összehangolásához azonban szükségesnek tartjuk cégünkön belül egy olyan csapat felállítását, amely a vállalkozások közötti szinergiák menedzselésével foglalkozik majd” – tette hozzá Kassai Zsolt, aki megemlítette azt is, hogy Daniel Pycock, a Visionarea korábbi ügyvezető igazgatója is csatlakozik a Special Effects hamarosan megalakuló külső szakmai tanácsadó testületéhez. (X)