DMC ügynökségben vásárolt tulajdonrészt a Special Effects

Forrás: turizmus.com

 2024. március 26. 15:30

Magyarország egyik legnagyobb rendezvényszolgáltatója bejelentette, hogy tulajdonrészt szerzett a Motivation Global Kft.-ben, ezzel erősítve a hosszú ideje fennálló munkakapcsolatot a két vállalat között.

A budapesti, bécsi és prágai irodával is rendelkező DMC ügynökség konferenciák, rendezvények és ösztönzőutak szervezésére specializálódott. Az akvizíció után is független entitásként működő Motivation Global Kft. tapasztalt csapata személyre szabott szolgáltatást kínál kis- és nagyvállalatok részére.

Ahogy azt Kassai Zsolt, a Special Effects Zrt. vezérigazgatója a korábbi vásárlások során is hangsúlyozta, a növekedés és a partnerkapcsolatok kiépítése a rendezvényszolgáltató hosszú távú, tudatos üzleti stratégiájának része.

Jábor Mária, a Motivation Global Kft. ügyvezető igazgatója azt emelte ki az akvizíció kapcsán, hogy közel két évtizede dolgoznak együtt a Special Effectsszel, és eddig bármilyen kihívás elé állította őket az élet, mindig találtak rá megoldást.

A tulajdonrész megszerzése után a Motivation Global Kft. a Special Effects Group tagja lett. A cégcsoport a rendezvényszektor legkülönbözőbb területeit lefedő, önállóan működő vállalkozásokból áll.

(Nyitókép: 123rf.com)