A világ legjobb vidéki luxusszállodája és legjobb spája is Magyarországon van

Forrás: turizmus.com

 2023. november 06. 15:48

A World Luxury Hotel Awards és a World Luxury Spa Awards kategóriában is díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kimagasló értékeit az Athénban október végén megrendezett 17. World Luxury Awards gálán.

Az öt csillag superior besorolású Spirit Hotel Thermal Spa nem mindennapi elegáns környezetével és kivételes szolgáltatásaival vívta ki a nem kevesebb, mint hét rangos szakmai elismerést különböző kategóriákban, köztük a Global Spa of the Year (a világ legjobb spája) és a Luxury Country  Hotel of the Year (a legjobb vidéki luxusszálloda) címeket.

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit a sárvári tavak partján

Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa

A világszerte mércét állító World Luxury Awards díjai a legrangosabb elismeréseknek számítanak a luxusszálloda-iparban. A prémiumhoteleket több mint 100 kategóriában lehet nevezni, és a nemzetközi megmérettetés során évente több százezer vendég és iparági szakember szavazatai alapján kerülnek ki a győztesek.

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit, és tulajdonosai mindig is nagy hangsúlyt fektettek a modern, esztétikus, egyben pihentető környezet és az egyedülálló élményeket biztosító spa kialakítására. A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el, s a ház vezetősége mindezek megkoronázásának tartja, hogy a World Luxury Awards szigorú feltételrendszere szerint is idén nemcsak a világ legjobb spájának is, de az év legjobb vidéki luxushotelének is megválasztották.

A 220 szobával és lakosztállyal rendelkező hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át. Az öt különböző szobatípust eltérő színvilággal és stílusjegyekkel ruházták fel, hogy mindenki megtalálja a számára legotthonosabb és legkomfortosabb helyet az elvonulásra. A természetességet és nyugodt pihenést támogató enteriőrrel és az olyan fejlesztésekkel, mint a magas alvásminőséget, kényelmet és akár elektroszmog-mentességet is biztosító infrastruktúra, egyedülállóan személyes tereket alakítottak ki a vendégek számára.

Két különböző szobatípus...

...két eltérő színvilág

Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa

A szállodához tartozó, tízezer négyzetméter alapterületű, 22 medencés fürdőkomplexum egyik különlegessége a Spirit 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize, amely nemzetközi szinten is egyedülálló módon vegyszermentesen, a maga természetességében kerül a medencékbe. Emellett 9 különböző szaunakabin és autentikus török hamam járul hozzá a feltöltődéshez, száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés pedig a kellemes ellazuláshoz.

A szálloda sparészlege is a világ legjobbja lett kategóriájában

Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa

A Word Luxury Awards elismerései még inkább megerősítették a szálloda minőség iránti elkötelezettségét, és arra ösztönzik a vezetőséget, hogy további fejlesztéseket eszközölve folytassák munkájukat – közölték lapunkkal.

A World Luxury Award gálán díjazott luxus-szállodák teljes listája itt, a díjazott spák teljes listája itt érhető le.