Sporthotel nyílt Kisvárdán

Szerző: Babik Edit

Forrás: turizmus.com

 2019. január 10. 12:19

Aktív sportolás és sportos pihenés - akár ez is lehetne a szlogenje a Várda Sport Hotelnek, amely néhány hónapja nyitotta meg kapuit Kisvárdán.

A szálloda iránt máris nagy az érdeklődés nemcsak az élsportolók, hanem a szabadidősportokat kedvelő turisták körében is.

A hotel gyönyörű természeti környezettel és korszerű, minimalista stílusú épülettel várja vendégeit. A helyszín alkalmas egyéni sportolók, csapatok felkészítésére, és akár edzőtáborok szervezésére is. Kisvárda NB I-es futball és NB I-es kézilabda csapattal is büszkélkedhet. A régióban egyedülálló hotel lehetőséget biztosít nemcsak a hazai és a vendégjátékosok számára, hanem olykor az őket kísérő szurkolók fogadására is.

Szobabelső

Fotó: Várda Sport Hotel

A főépületben 52 szoba található, 112 férőhellyel. A hotelhez egy 8 fős apartmanház is tartozik. A jól felszerelt konferenciatermek mérete a résztvevők létszámához igazítva átalakítható. A szállodában lehetőség van akár 150 fős találkozók, nemzetközi sportturisztikai konferenciák szervezésére is.

Elegáns dizájn, letisztult formavilág jellemzi a szállodát

Fotó: Várda Sport Hotel

Ideális fekvés

A Várda Sport Hotel szomszédságában fekszik a nemrég átadott stadion, e mellett a Várkertben lévő füves, műfüves és fedett edzőkomplexum, valamint a technikai pálya is a sportolók rendelkezésére áll. Az edzés utáni fáradalmak kipihenésére a hotel wellness részlegét használhatják a vendégek.

A Várfürdő szintén a közelben található, és akár kerékpárral is hamar elérhető az öt kilométer távolságban lévő Rétközi-tó, amely számos lehetőséget kínál a sportturisták számára.

A tágas lobby

Fotó: Várda Sport Hotel

Kisvárda egyik ikonikus jelképe, a Vár lenyűgöző látványt nyújt a szálloda teraszáról.

A Várda Sport Hotel minden bizonnyal az aktív életre vágyók közkedvelt helye lesz. Nemcsak a verseny-és szabadidősportolók, hanem a sporthoz köthető hivatásturisták is megtalálják itt számításukat.