#StayFair néven kampányt indít a MaReSz a rendezvényszakmában

Forrás: turizmus.com

 2020. május 15. 17:20

A Covid-19 járvány a rendezvényiparági ügyfeleket, rendezvényszervezőket és -beszállítókat egyaránt eddig ismeretlen kihívások elé állította. Ez a példátlan válsághelyzet adta alapját a MaReSz kampányának.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) célja, hogy közös állásfoglalásával rámutasson, mit tart fair üzleti magatartásnak a szektort érintő válsághelyzetben.

Célja a szemléletformálás, azoknak az etikus szakmai normáknak a rögzítése, amelyek hosszú távon kihatnak az üzletmenetre és meghatározzák az ágazat jövőjét. A tisztességes üzleti magatartás közös, jól felfogott érdeke a szakmának, ha változatlan minőségű szolgáltatásokkal akar újraindulni a válsághelyzet után – hangsúlyozzák.

A MaReSz szeretné, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezéshez, és fejeznék ki szolidaritásukat a rendezvényszakma iránt – akár a közösségi média felületein, akár más formában.

A kampány részleteit, az állásfoglalás teljes szövegét http://www.maresz.hu/stay-fair-kampany oldalon olvashatják. Az oldalról letölthető logókkal,  e-mail aláírásokba illeszthető vizuális elemekkel, ajánlatok végére szánt üzenettel és Facebook-posztképeken alkalmazható pecséttel is segíti a MaReSz a csatlakozást.