Stílusos szálloda költözik a vadregényes Körös partjára

Forrás: turizmus.com

 2015. március 16. 13:23

Az Alföld apró szegletében, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján hamarosan újra megnyitja kapuit a hotelként újjáépült mezőtúri Hercegasszony Birtok, amely a vidék és a stílus ötvözésével idézi fel a 30-as évek nemesi életének hangulatát.

Távol az utaktól és a város zajától, a régmúlt idők egy szelete elevenedik meg fiatalos, modern köntösben. A Hercegasszony Hotel stílusos környezete virágos parkkal és gyümölcsös kertekkel tündököl az alföldi táj üde, zöld édenkertjeként. A nyár elején nyitó stílusos szállodáról már most látszik, hogy a hazai turizmus egyedi színfoltja lesz.


A Mezőtúr határában álló Hercegasszony kastély nevét egykori tulajdonosáról, Lelbach Irénről, Habsburg Albrecht főherceg feleségéről kapta, aki válásuk után ajándékként örökölte meg a mesés birtokot.  A neobarokk stílusú kúria kéthektáros összterületén közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szoba és 10, konyhával felszerelt apartman szolgálja ki az igényeket négycsillagoshoz illő színvonalon.

A megszokottnál nagyobb wellnessrészlegben jakuzzi, úszómedence, finn és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század urbanizmusban megfáradt emberei számára, akik pár napra elmenekülnének a város zajától. Az étteremben helyi gasztronómiai specialitásokkal fokozzák majd a stílusos vidék feledhetetlen élményét, amit nyáron óriási grillterasz tesz teljessé.


A Hercegasszony Hotel a Kőrös holtágának közvetlen partján, hatalmas gyümölcsfák árnyékában, az egykori hercegasszony nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával nyitja kapuit nyár elején.

Hercegasszony Hotel

Mezőtúr-5400, Hercegasszony útja 1.
www.hercegasszony.hu (x)