Stílusos VillásReggeli fesztivál

Forrás: turizmus.com

 2018. március 20. 16:34

A Stílusos Vidéki Szállodák kilépnek falaik közül, és egyik tagtársuk kertjében randevút adnak a vidéki gasztronómia iránt érdeklődőknek.

Az Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy a Szeged melletti Platános Kúria 30 hektáros kertjében 2018. május 13-án a finomságokból és az igazi vidéki, ragyogó életérzésből is kóstolót adnak az első Stílusos VillásReggeli keretében. A rendezvény 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart.

A gasztronómia és az utazás szerelmesei ezen a napon nemcsak a vidék ízeibe kóstolhatnak bele, a természet és a lovak rajongóira, és a kisgyermekes szülőkre is gondoltak a szervezők.

Bemutatkozik a vidéki gasztronómia

Fotó: Facebook

A szervező Stílusos Vidéki Szállodák a következők: Babérliget Kúria- Polány, Káli Art Inn- Köveskál, Kosbor Panzió- Magyarszombatfa, Nomád Hotel & Glamping- Noszvaj, Páskom Cottages- Lajoskomárom, Platános Kúria- Balástya, Rosinante Fogadó- Szigetmonostor.

A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció a www.stilusosvidekiszallodak.hu honlapon 2018. 04. 06. és május 10. között lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják.