Sült malacot és bébipulykát is kiszállít a Danubius

Forrás: turizmus.com

 2020. december 02. 12:03

A jelenlegi járványhelyzet eddig nem létező szolgáltatásokat hívott életre a Danubius Hotelsnél.

A most indított irodahotel vagy „room office” szolgáltatás keretében szállodai szobát vagy lakosztályt lehet bérelni, ahol biztonságosan, nyugodt körülmények között dolgozhat, tárgyalhat a vendég, vagy akár ebédelhet is üzleti partnerével.

Az irodahotel szolgáltatás jelenleg a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában kínál lehetőséget napi vagy akár heti bérléssel is a szállodai szobák irodai célú használatára. A technikai felszereltség, a kiemelkedő higiéniai felkészültség, a munkavégzést segítő kávé-, teabekészítés és a kényelmes szobaszerviz keretében biztosított étkezés garantálja, hogy keresve sem találnánk alkalmasabb helyett a nyugodt és biztonságos munkavégzésre  – írja a szállodavállalat közleményében.

A profi irodai körülmények mellett a Helia bizonyos lakosztályaiban hozzáférhető privát szauna is, amely egy sűrű munkanap után segít a feltöltődésben. A room office ajánlatokat mindig az aktuálisan elérhető szolgáltatásokhoz igazítják, amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness-használattal is bővül a kínálat.

Ebédidő az irodahotelben

Fotó: Danubius Hotels

Szintén új a házhozszállítási szolgáltatás, amely a Danubius Hotels több évtizedes éttermi tapasztalatain alapul.

„Az ötlet egy vállalati megoldásból nőtte ki magát: a cégek munkatársai magánszemélyként is jelezték felénk, hogy igény lenne ezekre a finom falatokra az otthonukban is. Szállodaláncunk egy új és biztonságos módot talált ki, hogy a járványhelyzetre reagálva helyszíni személyzet nélkül szolgálja ki a különböző létszámra szóló igényeket. A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi. A klasszikus és könnyű fogások friss alapanyagokból készülnek. A kínálatot szezonálisan elérhető ajánlatokkal tesszük változatossá, már megjelent a karácsonyi menüsor, melyben igazi különlegességek is helyet kaptak” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing- és kommunikációs igazgatója.

Az adventi asztalra is juthat a Danubius fogásaiból

Fotó: Danubius Hotels

„A gasztronómiai élményekről nem kell lemondani akkor sem, ha az éttermek zárva vannak. Akár egy családi születésnapon, akár egy adventi hétvégén vendégeink a kifogástalan, legjobb chefjeink által megálmodott és elkészített ételeket fogyaszthatják el otthonukban. A szolgáltatást azoknak is ajánlom, akik nem vágnának bele egy egész malac vagy pulyka sütésébe, de régóta tervezték, hogy egyszer ilyen étel is helyet kap az ünnepi asztalon. Most eljött ennek is az ideje!” – tette hozzá Maráczi Imre, a Danubius Hotels vezető konyhafőnöke.