Sun & Fun Holidays/Last Call Travel katalógusbemutató és roadshow

Forrás: turizmus.com

 2017. január 21. 17:18

A Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel a 2017-es​ árualapját január 24-én ismerteti mintegy 300 utazásközvetítő partnere előtt, immár hagyományosan a budapesti Duna parton fekvő Marriott szállodában.

Az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő tour​ ​operátor döntése alapján ebben az évben már - roadshow jelleggel - a nagyobb vidéki városokban is megtartja szálloda workshoppal egybekötött​termék​bemutatóját, így kedveskedve azon vidéki partnerirodáinak, akik a fővárosban tartott rendezvénye nem tudnak eljutni.

A​ négy városban megtartandó rendezvénnyel összességében mintegy négyszáz közvetítő partneriroda kap átfogó képet a Sun & Fun Holidays és leányvállalata​,​ a Last Call Travel termékpalettájáról.

Január 24-én ismerteti árualapján a Sun & Fun Holidays

Az idei nyárnak is új desztináció(k) bevezetésével, rengeteg újdonsággal, bővülő szállodakínálattal vágtak neki​, és az eddig lezajlott előfoglalási időszak tapasztalatai alapján kifejezetten optimistán várják a nyári szezont.

A minden évben megújuló chartereztető iroda és leányvállalata az idei évben Törökországot, Dalamant, Egyiptomot, Tunéziát, Krétát, Rodoszt, Zakynthost, Korfut, Észak-Ciprust és Bulgáriát kínálja​ a​z érdeklődő utasoknak és partnereinek. Az előbb felsorolt ajánlatokon túl a harmadik nyári szezonja előtt álló - IATA akkreditált - Last Call Travel​ 9 hajótársaság ajánlataival, menetrend szerinti repülőjegyek értékesítésével​, egyéni utaztatással​ és egzotikus utakkal is várja az érdeklődő utazásközvetítő irodák jelentkezését.