Sunday brunch, újragondolva

Forrás: turizmus.com

 2015. január 21. 13:08

Az InterContinental Budapest megújult koncepcióval várja mindazokat, akik a vasárnapi lustálkodás után összekötnék a reggelit a kiadós ebéddel.

A Duna-parti szálloda étterme szakítva az eddigi svédasztalos-csévinges megoldásokkal külön ételszigeteket alakított ki a vasárnap délben érkezőknek. A kínálat a reggeli ételekkel kezdődik, majd folytatódik az előételekkel és salátákkal, sushikkal, a levesekkel, a készételekkel és a séfek által látványkonyhán szervírozott, frissen készülő fogásokkal, és persze a desszertekkel, valamint a hetente változó sajt-szelekcióval.

 

Az InterContinental Budapest F&B csapata gondol az egészségtudatosan étkezőkre és a vegánokra, valamint a gyerekekre is, így igen széles vendégkör próbálhatja ki a vasárnapi étkeket. Az ételek ízléses porciókban, kis tálkákon kerülnek ki a pultokra, a salátákat mindenki maga válogathatja össze és számos különleges olajjal, ecettel és csírákkal ízesítheti. Eközben a gyerekeket játszósarokban foglalkoztatják, az ebédhez pedig hangulatos élőzene is jár, és a welcome pezsgő után széles borkínálatból lehet válogatni.

 

A választék hetente frissül, és igyekszünk a magyar ízeket a középpontba helyezni – mondta el Bogdány Zsolt, a szálloda F&B menedzsere. A brunch kétféle – sztenderd és korlátlan pezsgő és borválasztékot kínáló prémium – csomagban érhető el, mindkettő tartalmaz két órányi parkolást a szálloda mélygarázsában.

A január 18-án debütáló Sunday Brunch első alkalommal a téli zöldségeket helyezte középpontba, így meg lehetett kóstolni többek közt a malacpofát csicsókapürén, a birsalmás csirkefalatokat zelleres gratinnel, fogasa szeleteket kelkáposzta ágyon vagy éppen a frissen sült rákfarkat shiitake gombával és gyökérzöldségekkel. Január 25-én pedig a nagyvilág ízei vonulnak fel, többek közt thai, kínai, görög és persze magyaros falatokkal.