SunGarden Wellness és Konferencia Szálloda néven született újjá a Hotel Vértes Siófokon

Forrás: turizmus.com

 2015. június 17. 12:56

A több évtizeden keresztül Hotel Vértes néven működő, és az MVM tulajdonában álló siófoki szálloda június 1-től új üzemeltetővel és új tulajdonossal, minőségi szolgáltatásokkal várja a vendégeket, SunGarden Wellness és Konferencia Szálloda néven.

A négycsillagos hotel Siófok központjában, a Balaton partjától mindössze 300, Siófok pörgős, élettel teli Petőfi sétányától mindössze 200 méterre fekszik, így az aktív pihenés lehetősége és a szálloda nyugalommal körülvett miliője igazán sokoldalúvá teszi. Adott a pancsolás, a hatalmas séták, a közös családi programok lehetősége, a balatoni gasztronómia felfedezése, de a fesztiválhangulat is karnyújtásnyira van.

 

A hotelben  56 modern, jól felszerelt szoba valamint 2 lakosztály és 2 akadálymentes szoba található. A 24 négyzetméteres szobák központi légkondicionálással, íróasztallal, minibárral, LCD tévével, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval és telefonnal felszereltek, minden szobában WiFi áll a vendégek rendelkezésére.

A szálloda wellness világa, szauna-szigete, wellness és beauty szolgáltatásai felfrissülést ígérnek, jól felszerelt fitneszterme mozgásra csábít, a bár és a kávézó italkülönlegességeket, míg a Borostyán étterem különböző ételvariációkat kínál.

Siófok nemcsak a tűző napsütésben élvezhető, csónakázás, horgászat, vitorlázás, családi hajótúra a Barbarossa vagy a Szent Benedek fedélzetén – ezeket a SunGarden idén nyáron a minimum 4 éjszakát náluk pihenő vendégeknek plusz szolgáltatásként kínálja.