Sunhill Bistro & Skybar: nyári piknik és sportközvetítések a Tabán tetején

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 18. 16:50

Havonta szervezett piknikekkel és a Nemzeti Sporttal közös eseményekkel készül a nyári szezonra az újjáéledő Sunhill Bistro & Skybar a Tabánban. Az edzésről érkezőktől a családokon át az üzletemberekig széles közönségre számítanak az étteremben.

Számos eseménnyel készül a nyári szezonra a Sunhill Bistro & Skybar

Fotó: Sunhill Bistro & Skybar

Az első teljes nyári szezonját kezdi a tavaly minden szegletében megújult tetőbár az Oxygen Wellness és a Sunhill Bistro legfelső szintjén, Budapest zöld szívében, a Tabán tetején. Az átalakításnak köszönhetően a skybar fedett, zárt részekkel is kiegészült, így a hűthető, fűthető helyiségek április 20-ától immár egész évben nyitva állnak a vendégek előtt, akik egyedülálló panorámát élvezhetnek az épület legfelső szintjéről. Szintén újdonság a földszinti bisztróéttermet övező nyitott terasz, ahol néhány percre a belvárostól, mégis a természet nyugalmát élvezve lehet enni-inni, kikapcsolódni.

A skybar fedett, zárt részekkel is kiegészült

Fotó: Sunhill Bistro & Skybar

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján a házigazdák széles vendégkörre számíthatnak: húszas éveik elején járó fiatalok, fitneszedzésre érkezők, családok és üzletemberek is felfedezték már a Sunhill páratlan fekvését és szolgáltatásait. Egyre többen szervezik ide az üzleti találkozójukat, születésnapjukat, esküvőjüket és céges rendezvényüket. Ennek megfelelően a gasztronómiai kínálat is sokszínű: lehet reggelizni, ebédelni, vacsorázni, van hetente változó business-menü, szezonális à la carte étlap a magyar konyha hagyományos kedvenceivel és könnyedebb, nemzetközi fogásokkal, salátákkal, de a saját pizzakemencében készülő pizzát is sokan kedvelik. A Sunhill Bistro & Skybar 35 fős üzleti találkozóknak és akár 100 fős meetingeknek is helyet adhat, ezért a rendezvényekre külön speciális fingerfoodokat is kínálnak.

Tavaly minden szegletében megújult a tetőbár

Fotó: Sunhill Bistro & Skybar

Ez a nyár a sportról és a piknikről szól

2024 igazán különleges év a sportban: június 14. és július 14. között a futball-Európa-bajnokságra, július 26-ától augusztus 11-éig a nyári olimpiai játékokra figyel a világ.

Ennek apropóján idén nyáron a Nemzeti Sporttal közösen szervezett Sunhill Sportnapokkal várják azokat a vendégeket, akik különleges környezetben szeretnének szurkolni kedvenc csapatuknak és sportolóiknak. A közvetítéseket hatalmas plazmatévéken lehet majd követni, és a szurkolók kedvéért az étterem gazdag italkínálata egy minőségi olasz sörrel is kiegészül.

A Sunhill páratlan fekvését és szolgáltatásait széles vendégkör fedezte már fel

Fotó: Sunhill Bistro & Skybar

A házigazdák azonban a nyári programokkal nemcsak a sportkedvelőkre gondoltak. Az idei szezonban havonta jelentkeznek a főként családokat, baráti társaságokat megszólító Sunhill Piknikekkel, amelyekre mindig valamilyen egyedi ajánlattal is készülnek. A pikniken a gyerekeket felügyelet mellett játszósarok, mesefilmek, dj és zenei program várja, így a szülőknek garantált a gondtalan kikapcsolódás.

Ősztől pedig érkezik a vacsorával egybekötött, különleges programokra épülő Sunhill Pódium-sorozat, amelynek keretében színházi előadások, művészeti események, koncertek és talk show-k szórakoztatják majd a vendégeket.

(X)