Szakácsok jelentkezését várják nemzetközi versenyre

Forrás: turizmus.com

 2018. február 05. 17:28

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szakácsok jelentkezését várja az EuroSkills szakácsversenyre.

Szenvedélyed a főzés? Imádod az ízeket, színeket, szagokat? Kellően kreatív vagy a konyhában? Ha igen, gyere versenyzőnek a EuroSkills Budapest 2018 versenyre, és mérettesd meg magad Európa legkülönbözőbb országaiból érkező fiatal szakácsokkal!

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Budapesti Gazdasági Egyetem, az Accor Hotels és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat SZAKÁCS (Cooking) szakmában az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 1993. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják: a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

Hogyan lehet jelentkezni?

A www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével.