Legyen több vendége! Szakmai képzés indul minősített magán- és egyéb szálláshelyek számára

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 07. 13:08

A Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület szakmai képzéseket kínál az érvényes minősítéssel rendelkező magán- és egyéb szálláshelyek számára. A résztvevők az online kurzusokon a közösségimédia-felületek használatát, gyakorlati vendégkommunikációt és kommunikációs stratégiákat sajátíthatnak el.

A Magyar Turizmus Akadémiával együttműködésben megvalósuló képzési programra minden olyan szálláshely-szolgáltatót várnak, akik szeretnék javítani online jelenlétüket, vendégkapcsolataikat és hosszú távon versenyképesebbé kívánnak válni a turisztikai piacon. A képzések a honlapfejlesztés, közösségimédia-kezelés, vendégkommunikáció és panaszkezelés területeit fedik le.

A turisztikai online marketing képzés keretében a résztvevők megismerhetik a modern, hatékony turisztikai honlap kialakításának kulcsfontosságú elemeit. Olyan gyakorlati tudást szerezhetnek, amely segít vonzóvá tenni szálláshelyüket az online látogatók számára, és javítja az online foglalások arányát.

A közösségimédia-felületek kezelése képzés során a résztvevők betekintést nyerhetnek a hatékony és célorientált közösségimédia-marketingbe. Megtanulhatják, hogyan használhatják ezeket a platformokat a célcsoportjuk elérése érdekében, miként építhetnek erős online közösséget, és hogyan alakíthatják pozitív online visszajelzésekre az elégedett vendégek véleményét.

A képzés fókuszában a közösségi média és vendégkommunikáció áll

Fotó: 123rf.com

 

"Az online marketing és a megfelelő kommunikáció a mai versenyképes turisztikai iparágban kulcsfontosságú tényezők. A képzési program lehetőséget nyújt az érvényes minősítéssel rendelkező szálláshely-szolgáltatóknak, hogy lépést tartsanak a – digitalizáció okozta – vendégigények változásával." – mondta Bacsi Krisztina, a Magyar Turizmus Akadémia szakmai vezetője.

A képzések nem csupán a szolgáltatók bevételének növelését célozzák meg, hanem az elégedett vendégek számának emelését is. A vendégértékelésekben megjelenő nagyobb számú pozitív visszajelzés nemcsak a szálláshelyek jó hírnevét erősíti, de hozzájárul a visszatérő vendégek számának növeléséhez is.

A Testület és a Magyar Turizmus Akadémia által szervezett önköltséges képzések szeptemberben indulnak, kiemelten kedvezményes áron, és nyitottak minden olyan minősítéssel rendelkező magán- és egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely-szolgáltató számára, akik fejlődni szeretnének.

A képzések részletei és a jelentkezés módja elérhető a www.szallashelyminosites.hu/hirek weboldalon.