Szakmák éjszakája a Danubiusnál

Forrás: turizmus.com

 2018. április 05. 16:56

Idén is országszerte megrendezik a fiatalok pályaválasztási döntését elősegítő Szakmák Éjszakája programot, ahol a látogatók a legkülönbözőbb hivatásokkal ismerkedhetnek meg testközelből.

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrumés a Danubius Hotels Group április 13-án 18 órától a Danubius Hotel Flamencóban az egyik legizgalmasabb helyszínnel készülnek, ahol kiváló szakemberek 14 állomáson mutatják be a turizmus-vendéglátás és a szállodák színes világát.

A Szakmai Titkaink Éjszakája, avagy karrier a szakképzésben című rendezvény során az érdeklődők a szakmák kiválóságainak közreműködésével, egy különleges háznézés alkalmával pillanthatnak bele a legpatinásabb hazai szállodalánc működésének titkaiba.

 

Fotó: Danubius Hotels

A vezető séf, Altbäcker György, kalauzolásával többek között bemutatkozik a Danubius Hotel Flamenco konyhája a hírességek kedvenceivel, a szintén a helyszínre települt neves Gundel Étterem training managere, Bori Márk speciális terítési módokat ismertet. A nagykörúti Radisson Blu Béke Hotelből és a Zsolnay Kávéházból érkező vezető cukrászmester, Bechmann György süteménybemutatóval készül, a 100 esztendős Danubius Hotel Gellért pedig „Ékszerrablás a Gellértben” szabadulószobán keresztül elevenedik meg. A Danubius Hotel Helia megújult bisztrójából is ízelítőt kaphatunk a szállodavállalat barista versenyének győztesétől. A margitszigeti szállodák a fitness és wellness jegyében játékos vetélkedővel képviseltetik magukat, a Hilton Budapest pedig guest relations témáról, különleges vendégkérések kezeléséről mesél.

Regisztráció és bővebb információ ITT.