Szallas.hu: Újabb sikeres balatoni vendégszerző workshopok

Forrás: turizmus.com

 2016. május 04. 15:29

A Szallas.hu országjáró vendégszerző workshop sorozata a múlt héten a Balatonra érkezett, Siófokra és Hévízre. Az ingyenes workshopok célja, hogy hasznos információkkal támogassa a szállásadókat a minél magasabb foglaltsági szint elérésében.

A résztvevők a vendégszerző tippeken kívül a releváns piaci trendekről is értesültek, valamint a legismertebb hazai szállásfoglaló oldal új, májusban debütált admin rendszerét is bemutatták az érdeklődőknek.

A kétnapos esemény első állomása 27-én Siófok volt, ahol a Balaton déli parti szállásadói gyűltek össze. Másnap Hévízen az északi part, valamint Hévíz és Zalakaros hoteljeinek, apartmanjainak és vendégházainak képviselői jöttek el nagy számban.

A tavaly százezernél is több belföldi foglalást realizáló Szallas.hu olyan hasznos tudással – marketing- és üzleti információkat – rendelkezik, melyeknek egy jelentős része a szállásadók számára is komoly értékkel bír. Ilyenek például az adott régió legfontosabb turisztikai mutatói és tendenciái, a konkrét piaci adatok, illetve praktikus tippek a még több vendég bevonzására. A szünetekben és a szakmai előadások után a Szallas.hu képviselői személyes tanácsokkal segítették a partnereket, és az oldal új admin rendszerét is bemutatták. A workshopok célja a tudásátadáson kívül a személyes kapcsolatok erősítése a Szallas.hu és partnerei között.

Korábban Hajdúszoboszlón és Bükfürdőn tartott hasonló tréninget a Szallas.hu. A következő 
workshopok újabb régiókat céloznak meg. A Szallas.hu csapata májusban a Tisza-tó környéki 
szállásadókat várja rendezvényére Tiszafüredre, júniusban pedig Gyulára szervezik a vendégszerző workshop sorozat újabb állomását.

Információk: szallas@szallas.hu

Képgaléria az eseményről

 

Vélemények



„Első kézből értesülhettem a Szallas.hu újításairól, jövőbeli terveiről, érdekes statisztikákkal tűzdelve. Néhány hasznos tanácsot a gyakorlatban is ki fogunk próbálni a még eredményesebb értékesítés érdekében. És nem utolsó sorban öröm volt személyesen találkozni a mindig segítőkész partnerekkel.”

Zentai-Major Szabina, online sales & marketing manager
Hotel Marina-Port**** Balatonkenese


 

„Nagyon jónak tartjuk a Szallas.hu workshopos tájékoztatását, mi is képviseltük magunkat 2 fővel és éppen ezért minket is megmozdítottak és látjuk a jó lehetőségeket.”

Ihász Csaba, ügyvezető
Szerencsemák Panzió Kehidakustány


 

"Kolléganőmmel együtt nagyon hasznosnak találtuk legfontosabb online partnerünk, a Szallas.hu által szervezett workshopot, melyen alkalmunk nyílt megismerkedni a legújabb hazai szállásfoglalási trendekkel, az érkezés előtt néhány órával és főként mobil eszközről történő foglalások térhódításával, mely tendencia természetesen szállodánkban is egyre inkább megfigyelhetővé válik. Megismerkedhettünk az új adminisztrációs felülettel, annak újdonságaival s hasznos tippekkel és információkkal gazdagodtunk ennek használatával illetve a jövőben várható fejlesztésekkel kapcsolatban."

Szekeres Éva, marketing manager
Hotel Karos Spa++++superior  Zalakaros


 

„Köszönjük, hogy meghívtak a siófoki workshopra. Nagyon hálás vagyok a sok munkáért, amit tettek, és hogy ilyen sok jó információval, tanáccsal tájékoztattak minket, partnereket. Sokat tudtak nekem ezzel segíteni, most már sokkal jobban átlátom, hogy hogyan működik az admin felület."

Sándor Hunor
Sába-Ház Balatonboglár


(x)