Szálloda a templomban, koktélbár a kápolnában

Forrás: turizmus.com

 2018. december 18. 10:54

Szinte nincs olyan hely a földön, ahol ne nyílt volna már szálloda: raktárban, barlangban, buborékban, víz alatt és fa tetején, de a napokban avatott új londoni hotel ezen is túltesz: egy hajdani templomban várja a szállóvendégeket.

A L’Oscar 39 szobával és többek között egy igen figyelemre méltó bárral nyílt meg Londonban. A régi kápolnában elkortyolt koktélok hangulata páratlan, legalábbis a Travel and Leisure cikkírója szerint.

Az 1901-ben épült templom a londoni Holborn negyedben található. A szálloda tulajdonosa, Michael Voigt elmondta, hogy azok, akik nem szeretik a lila különféle árnyalatait, illetve a pávatoll mintákat, lehet, hogy nem fogják élvezni a designt, de bizonyára azok lesznek többségben, akiket elbűvöl a patinás környezet és az egyedi enteriőrök.

A hajdani templomból kialakított szálloda szobáiból a kandallók sem hiányoznak

Fotó: loscar.com

A belsőépítészeti megoldások, valamint a bútorok, textilek kiválasztása Jacques Garcia nevéhez fűződik, aki egyebek között a párizsi Hotel Côstes belső terének kialakításáért volt felelős. A padlók márványból vannak, és a kandallók sem hiányoznak a szobákból.

Igazi attrakciónak a bár ígérkezik, ahol a különféle italok a bibliában szereplő szavakat és kifejezések viselik, beleértve a hét halálos bűnt is.

 

Kapcsolódó cikkek

A világ TOP 100 városa

2018. december 16.

Prosecco láz Londonban

2018. december 13.