Szálloda sörimádóknak

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 23. 11:27

Augusztus 27-én nyílik világ első sörszállodája az Ohio állambeli Colombusban. A szálloda minden helyiségében lehet – és szokás – kortyolni a komló levét, beleértve a fürdőszobát is, ahol a zuhany mellett is található egy kis beépített sörhűtő.

A hotel a régi Brewdog sörgyár mellett, illetve annak hajdani épületeiben található. A beruházásra szánt pénzt a márka szerelmesei dobták össze. A projektet 2017 tavaszán indították el, egy sikeres sikeres kampánnyal. Az eredeti cél az volt, hogy 75 000 dollárt gyűjtsenek össze, kevesebb mint egy hét alatt. Az összeget felemelték, és mire a kampány véget ért, a rajongók a világ minden tájáról 300 000 dollárral járultak hozzá az építkezéshez.

A szállodának 32 szobája van, köztük két jókora lakosztály.  Mindegyikben saját sörcsap fogadja a szomjas vendéget. Recepciós helyett a betérő rögtön egy kedves alkalmazottal találkozik, aki meghívja egy sörre.

A sörrajongók dobták össze a pénzt a szállodára

Fotó: pixabay.com

A vendégek meglátogathatják az interaktív sörmúzeumot, ahol a sörgyártás minden fázisát végig lehet követni, majd minden részletet meg lehet a témáról tudni a társalgóban is, egy-két hűs korsó társaságában.

A szobában a márka teljes szortimentje várakozik a turistára  egy profi sörhűtőben. A hölgyeket sörből illetve annak alapanyagaiból készített kozmetikai termékek fogadják a polcokon.

A sörfőzde hasonló szálloda létrehozását tervezi Skóciában is.

Kapcsolódó cikkek

II. Sörgasztronómiai Hét

2017. október 05.