Szállodai digitális széf 6950 Ft-tól

Forrás: turizmus.com

 2015. március 30. 12:45

Az ASSA ABLOY tavaszi akciójában most 6950 Ft-tól kapható a Yale digitális számkombinációs széf, amely kiválóan alkalmas a szállodai vendégek értékeinek megőrzésére, illetve irodai felhasználásra is. Rendelje meg most akciós áron a megbízható Yale márkával fémjelzett digitális széfet!

A tolvajok egyre gyakrabban választják célpontul a szállodai szobákat.
A megbízható biztonsági rendszerek és szállodai zárak ellenére is jó párszor előfordul, hogy a betörők bejutnak a vendégek szobáiba, és elviszik a szem előtt hagyott értékeket (pl. karóra, pénztárca, telefon). Egy ilyen eset örökre rossz benyomást hagy a vendégben, ráadásul a szálloda jó hírének is nagyban árt. A szállóvendégek számára igazi biztonságot csak a szobákban elhelyezett széfek jelentenek, ezért érdemes minden szobát könnyen használható, elegáns széffel felszerelni, melyet a vendégek is örömmel használnak majd.

A Yale digitális számkombinációs széfei alkalmasak például ékszerek, karórák, pénz, iratok, mobiltelefon és adathordozók biztonságos tárolására, a digitális kód segítségével pedig könnyedén használhatók. Az ASSA ABLOY-nál most 20 darab rendelése esetén rendkívül kedvezményes áron, 6950 Ft-tól szerezheti be a Yale digitális számkombinációs széfeit.

A Yale digitális számkombinációs széf amellett, hogy megbízható védelmet nyújt, elegáns kialakításával és kompakt méretével bármilyen szállodai szobába jól illeszkedik. A kialakításának köszönhetően igény szerint falra és bútorba is könnyen felszerelhető az előre fúrt lyukak és a rögzítő csavarok segítségével. A programozható vendég kód, a házmester kód funkció és az időzár pedig kényelmessé és megbízhatóvá teszi a széf használatát. Az időzárnak köszönhetően háromszori téves kódbeütés után 5 percre lezárja magát a széf, meghiúsítva ezzel egy esetleges lopást. Amennyiben a vendég felejtené el a kódját, a felhatalmazott szállodai alkalmazott a mesterkulccsal könnyedén kinyithatja a széfet. Tegyen meg Ön is mindent a szállodai szobák biztonságáért, rendeljen Yale digitális számkombinációs széfet akciósan 6950 forintért! (x)