Ropogós sült malac otthonra és szauna a hotelirodában a Danubiustól

Forrás: turizmus.com

 2020. december 11. 18:20

A 2020-as év vége mindannyiunk számára okoz nehézségeket. Az utazni szerető közönség pedig különösen nehezen éli meg, hogy szállodai és éttermi élményeket nélkülözve telik az év ezen időszaka. Ezekre az igényekre hiánypótló megoldást kínál a Danubius Hotels, a szállodai élmények újraértelmezésével.

A közel 50 éves szállodai és éttermi tapasztalattal bíró lánc, a koronavírus-helyzet kihívásaira összefogással, az új igényekre szabott kreatív megoldásokkal rukkolt elő.

Mivel vendégként nem mehetünk a szállodák éttermeibe, most a Danubius Hotels F&B csapata jön hozzánk, és akár az otthonunkban kényeztet bennünket finom fogásaival. Az új, láncszintű házhozszállítási szolgáltatás elindításával a különböző méretű céges és családi eseményeket a tőlük megszokott magas színvonalú cateringgel biztosítják, de ezúttal a távolságtartást lehetővé téve, helyszíni kiszolgálás nélkül.

Házhoz jön a Danubius

Fotó: Danubius Hotels

A koncepció eredetileg az üzleti partnereknek, irodai igényekre, céges összejövetelekre lett kitalálva, de úgy gondolják, hogy a vírushelyzetben sok család életét könnyítené meg, ha a nagybevásárlás és főzés helyett a szállodai séfekre bíznák akár a teljes karácsonyi menüsor elkészítését.

A bejgli sem hiányozhat a menüből

Fotó: Danubius Hotels

Merthogy a menüsor – a szezonálisan változó kínálatával – akár az ünnepi asztalra is kínál fogásokat. A hagyományos ízeket is felvonultató fogások mellett Rezneki Zoltán főcukrász ünnepi válogatott desszertjei is helyet kaptak, így akár ezek a hiánypótló házi finomságok (bejgli, zserbó, gesztenye alagút) is az asztalunkra kerülhetnek az elmaradt nagycsaládi összejövetelek, nagymama süteményeit nélkülöző ünneplés során.

Egy másik rendhagyó, nemrég elindított szolgáltatás a nyugodt munkakörülmények iránti keresletre reflektál. A kellemeset a hasznossal elv alapján indult el a lánc „room office”, azaz hoteliroda szolgáltatása.

Néhány lakosztályban szauna várja
a room office-t igénybe vevőket

Fotó: Danubius Hotels

A megfelelő irodai körülményeket biztosító hotelszobák akár egy-egy napra is kibérelhetők, amelyhez adott a biztos internetkapcsolat mellett két üveg ásványvíz, valamint kávé- és teakészítési lehetőség is. A szálloda szükség esetén külön meeting termet is biztosít, de akár egy lakosztály is igénybe vehető a személyes tárgyalásokhoz.

A szolgáltatás jelenleg a budapesti Danubius Hotel Helia és a győri Danubius Hotel Rába szállodákban érhető el. Ha a fővárosi hoteliroda kipróbálása mellett döntünk, érdemes az egyik szaunás lakosztályukat igénybe venni, ahol a szobaszerviz által felszolgált ebéd után, bizonyos lakosztályokban a munkanap végén egy kellemes szaunázással vezethetjük le a munka fáradalmait.

A járványhelyzet okozta mentális kihívások miatt különösen fontos, hogy tudatosan töltsük el szabadidőnket. Az elmúlt hónapok megmutatták, hogy az egyik legjobb kikapcsolódási forma a közösen eltöltött idő. Felértékelődnek a családdal és barátokkal szerzett élmények, legyen szó utazásról vagy egy kellemesen eltöltött vacsoráról.

Széleskörűen használható fel az ajándékkártya

Fotó: Danubius Hotels

Az ajándékozás nem maradhat el, a szállodalánc egy rugalmasan és széleskörűen felhasználható ajándékkártyát ajánl erre megoldásként, amelynek beváltására most meghosszabbított 2 éves érvényességet biztosít. Az ajándékkártyával igénybe vehető szolgáltatások nem korlátozódnak csupán a szállásfoglalásra, hiszen akár éttermi szolgáltatásokra, fitneszbérletre vagy wellness-szolgáltatásokra is rugalmasan beváltható.

A Danubius Hotels Food Pack ajánlatairól ITT, a room office-szolgáltatásáról pedig ITT található részletes információ.

(X)