Szállodai minibár akciósan 43 400 Ft-ért

Forrás: turizmus.com

 2015. február 23. 12:47

Az ASSA ABLOY kínálatában most kedvezményes áron, 43 400 Ft-ért kapható a Pamibar 30 literes, abszorpciós szállodai minibár. Rendeljen most gyártói garanciával ellátott, csökkentett energiafogyasztású, zajmentes minibárt akciós áron!

Miért érdemes abszorpciós minibárt választani?

A kompresszoros technológiával működő minibárokkal ellentétben a Pamibar abszorpciós minibárjai zajmentes működést garantálnak a nap 24 órájában. Így nem zavarják a vendégeket sem napközben, sem pedig éjjeli pihenésük alatt. Emellett a csökkentett energiafogyasztással működő minibárokkal jelentős költségmegtakarítás érhető el. Mivel ezek a készülékek éjjel-nappal üzemelnek minden szobában, így energiafogyasztásuk akár kritikus is lehet, ezért mindenképpen érdemes energiatakarékos készüléket választani, mint például az ASSA ABLOY által kínált Pamibar minibár.

Miért fontos a gyártói garancia?

Az abszorpciós minibárok esetében különösen fontos a gyártói garancia, mivel egy esetleges meghibásodás esetén nincs mód az egyes alkatrészek javítására, a teljes hűtőrendszert cserélni kell, amely jelentős költségekkel járhat. Azonban ha olyan megoldást választunk, mint például az ASSA ABLOY kínálatában elérhető Pamibar minibár, melyhez gyártói garancia is tartozik, akkor megkímélhetjük magunkat egy esetleges csere költségeitől.

A Pamibar zajmentes, abszorpciós minibárjai 30 és 40 literes kivitelben is kaphatók, ráadásul automata leolvasztó funkcióval is rendelkeznek, így a szálloda alkalmazottjainak a leolvasztásról sem kell külön gondoskodniuk, amivel rengeteg időt és energiát spórolhatnak meg.

Egy exkluzív szálláshelyen a funkcionalitás mellett a design is kiemelten fontos szempont, de ez sem jelent gondot: az akciós minibárok szekrénybe építhető és üvegajtós kivitelben is elérhetők. A megfordítható ajtónyitásnak köszönhetően pedig igény szerint módosítható a minibár kialakítása, így szinte bárhová gond nélkül beépíthető.

Rendeljen most Pamibar abszorpciós minibárt az ASSA ABLOY-tól 43 400 Ft-ért!

(x)