Szállodai széfek az ASSA ABLOY Hospitalitytől

Forrás: turizmus.com

 2021. március 16. 07:50

40 év gyártói tapasztalat és piacvezető biztonsági megoldások mellett nyújt alapkategóriájú és akár egyedi megjelenésű szállodai széfekre megoldást az ASSA ABLOY Hospitality.

A kényelem és a tisztaság mellett mindig fontos volt a biztonságérzet is, amelyet egy-egy szálláshelyen a vendégek tapasztalnak – ez is része annak az képnek, amit kialakítanak az adott szobáról, a szolgáltatások színvonaláról és a szálláshelyről összességében is.

A szobák felszereltségének ma már elengedhetetlen része a széf, amely egyúttal a szállásadó biztonságát is szolgálja, például azáltal, hogy a széfek rögzítik az eseményeket, amelyek kiolvasásával bizonyíthatóvá válik, ki és mikor fért hozzá a széf tartalmához. Emellett természetesen megfelelő biztonságot nyújtanak a külső behatolás, feltörések ellen is.

Legyen szó normál vagy szélesített, beépíthető fiókba, illetve bútorba szerelhető típusról, nálunk biztosan megtalálja a szálláshelyének legmegfelelőbb széfet a hétköznapitól a felső kategóriás termékig. Egyes termékeink különböző színekben és akár RFID-kártyás nyitással is elérhetőek.

Keresse kollégáinkat ajánlatainkért:

Márkus Annabella

Area Sales Representative Hungary
Mobile:    +36 70 334 2868
E-mail:    annabella.markus@assaabloy.com

Péter Oláh

Area Sales Representative Hungary
Mobile:    +36 30 158 2727
E-mail:    peter.olah@assaabloy.com

(X)