Szállodai zárak 25% kedvezménnyel

 2014. április 23. 13:22

A vezeték nélküli, RFID technológiával működő VingCard szállodai beléptetők most 25%-kal olcsóbban kaphatók az ASSA ABLOY kínálatában. A zárak és a kártyák kezeléséhez szükséges szoftvert is ajándékba kapják azok, akik most rendelnek egyszerűen telepíthető, megbízható VingCard zárakat.

Az ASSA ABLOY által kínált vezeték nélküli, RFID technológiás zár kiváló megoldás 10 és 50 szoba közötti új építésű moteleknek, apartmanoknak vagy hoteleknek, illetve olyan szállodák részére, ahol a meglévő kulcsos rendszert szeretnék egy olcsóbban üzemeltethető és biztonságosabb közelítő kártyás beléptető rendszerre cserélni. A VingCard beléptetők esetében a telepítéshez nincs szükség fúrásra és vésésre, így az ajtók szerkezete sértetlen marad, meggátolva ezzel a tűzállóság és a hangszigetelés mértékének csökkenését. Az online rendszerbe integrált zárak a Zigbee alapú technológia segítségével kommunikálnak egymással, így nagyon alacsony akkufeszültséget kívánnak meg, a zárakhoz tartozó elemek élettartama pedig jelentősen meghosszabbítható, akár 3-4 évre is kitolható. Rendeljen 25% kedvezménnyel VingCard zárakat az ASSA ABLOY kínálatából, és a zárak és kártyák kezeléséhez szükséges szoftvert most ajándékba kapja!

Az RFID technológiával működő VingCard szállodai zárak egyik legfontosabb előnye, hogy nedves környezetben, wellness-szállodákban is kiválóan használhatók, ráadásul a vendégek számára is sokkal kényelmesebb megoldást jelentenek, mivel a zárak csuklópánttal és kulcstartókkal is nyithatók. A VingCard zárak a kényelem mellett kiemelt biztonsági szintet garantálnak, mivel a mágneskártyákkal szemben az RFID közelítő kártyák nem másolhatók. A VingCard Signature és Classic beléptetők másik előnye, hogy online és offline rendszerbe egyaránt integrálhatók. Így bármikor össze lehet kapcsolni egyetlen online rendszerbe a szobákban található széfeket, minibárokat, illetve a belépési pontokat. Ez a munkatársak dolgát is jelentősen megkönnyíti, hiszen egy új vendég érkezésekor a recepciós másodpercek alatt le tudja ellenőrizni a szoba állapotát, hogy járt-e már ott a szobaasszony, így lényegesen lecsökken a megszokott várakozási idő. (x)