Szállodák Szent Mártonért

Forrás: turizmus.com

 2017. november 09. 15:26

Az MSZÉSZ csatlakozik az MTÜ Szent Márton-napi kezdeményezéséhez – tudatja a szövetség közleménye.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége támogatja a Magyar Turisztikai Ügynökség Szent Márton-napi akcióját, amelynek fókuszában a gasztronómia és a vendégek közösségének összetartása áll.

Az MTÜ felhívása is tartalmazza, hogy Szent Márton híres volt jóságáról és szerénységéről, amely jó alapot ad arra, hogy a vendégszeretet motívumát továbbgondolják. Az akcióban résztvevő MSZÉSZ tagszállodák a vendégeknek egyedi, apró meglepetéssel kedveskednek, legyen az a konyhafőnök által átadott apró étvágyfalat, vagy egy pohár pezsgő.

Az akció célja a vendégek figyelmének felhívása a Márton-napi hagyományra, emellett új kezdeményezésként a Vendégszeretet Napjának meghonosítása a hazai szállodákban.

Liba-napi illusztráció

Fotó: remiz.hu

 

A cél a személyes jelenlét a vendégtérben, a vezetők és a vendégek közötti közvetlen kapcsolat erősítése, a vendégek felé a vendégszeretet kinyilvánítása ilyen módon is .

Az akcióról fényképek és rövid videók Instagram és Facebook feltöltését az MSZÉSZ támogatja. Kérik,  használják a #mszesz tag-et, a #hellomagyarorszag és #hellohungary MTÜ tag-ek mellett.

Szent Márton-napi vigadalom

Fotó: cultura.hu

A kezdeményezés megvalósítására idén viszonylag rövid határidő áll rendelkezésre,  de az MSZÉSZ bízik abban, hogy számos szálloda csatlakozik az akcióhoz – zárul a szövetség közleménye.