Szállodáknak is tud újat mondani a Dr Derm

Forrás: turizmus.com

 2018. július 10. 12:21

A legújabb kozmetikai trendekről, elektrokozmetikai fejlesztésekről, bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti érdekességekről is szó esett a szállodák számára is izgalmas újításokat ajánló Dr Derm éves kongresszusán, a New York Palace-ban.

Tavaly ünnepelte megalakulásának 25 éves évfordulóját a Dr Derm Equipment Kft., amely nemrégiben kétnapos nagyszabású kongresszust tartott a New York Palace Hotelben professzionális ügyfeleinek.

A meghívottak között szerepeltek négy- és ötcsillagos szállodák is, továbbá kozmetikai beautyszalonok, bőrgyógyász, esztétikai és alakformáló szalonok képviselői.

Nagyszabású kongresszus, teltházzal

Fotó: Dr Derm

A Superbrand díjas magyar cég több mint 25 éve kínálja magas színvonalú, sokrétű és komplex szolgáltatásait. A résztvevőket köszöntötte Oliver Hutten, a házigazda szálloda igazgatója, majd Dr. Varju Gábor bőrgyógyász, kozmetológus főorvos, a Dr Derm Equipment Kft. alapító tulajdonosa, a Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet vezetője nyitotta meg a rendezvényt. A szakember a későbbiekben több izgalmas, elgondolkodtató és inspiráló előadást is tartott.

Talán nem köztudott, hogy a Dr Derm szerteágazó tevékenységei között szerepel kozmetikai és orvosi készülékek fejlesztése, professzionális kozmetikai márkák forgalmazása is.

Általuk került bevezetésre Magyarországon két különleges, professzionális kozmetikai márka, a tengeri kozmetikumok elismert szakértője, a francia Thalion, és Németország vezető kozmetikai gyártójaként számon tartott Jean d'Arcel. Az elméleti és gyakorlati bemutatók témája a legújabb kutatások alapján kifejlesztett kozmetikai újdonságok voltak, továbbá a Dr Derm saját fejlesztésű elektrokozmetikai berendezéseinek bemutatása, illetve Dr Garay Géza bőrgyógyász és Dr Tamás Róbert plasztikai sebész izgalmas tudományos előadásai.

A Thalion márka anti-aging és alakformáló újdonságait Elisabeth Boussely nemzetközi Thalion tréner mutatta be, majd exkluzív tréninget is tartott a résztvevőknek.

A Dr Derm csapata

Fotó: Dr Derm

Info:
www.drderm.hu
www.thalion.hu
www.jda.hu
www.drderm.net

(x)