Szállodásokat is várnak a Fürdőszoba Kiállítás szakmai előadásaira

Forrás: turizmus.com

 2022. január 10. 19:12

A 2022. január 28–30. között megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás idén a szállodai szakemberek, igazgatók, tulajdonosok számára érdekes és hasznos előadássorozattal indul – hívja fel a figyelmet az Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ).

A lassan két éve tartó pandémia minden szempontból megviselte az iparágat és nyomot hagyott a szállodák működésében: az üzemeltetést illetően a szakma új kihívásokkal szembesült. Azt se felejtsük el, hogy a vendégek által használt fürdő- és wellnesshelyiségek a szállodák leggyorsabban amortizálódó és a leginkább karbantartást igénylő részei közé tartoznak. Sokan teszik fel tehát a kérdést, miképpen lehet a szállodai létesítmények higiéniáját tökéletesíteni, a rendszert hatékonyabbá, fenntarthatóbbá tenni, hogyan integrálhatók a legújabb fejlesztések a megszokott, jól bejáratott közegbe, milyen mértékben szükséges az átalakítás, fejlesztés? Szerencsére vannak néhányan, akik a megfelelő válaszokkal is készen állnak.

Erre a párbeszédre, valamint a lehetséges megoldások felvázolására is szolgál a kiállítás keretein belül, január 28-án megrendezésre kerülő három szakmai előadássorozat, melynek programja a Lakberendezők Országos Szövetségének, az MSZÉSZ-nek és a Magyar Építőművészek Szövetségének szakmai támogatásával lett kialakítva – tájékoztatta lapunkat a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

A konferencia helyszíne és időpontja:

BOK (egykori SYMA) csarnok, 2022. január 28. (péntek) 9.30–17:00 óráig

Az MSZÉSZ szakmai támogatásával megrendezésre kerülő konferencia programja ezen az oldalon érhető el.

Regisztráció és jegyvásárlás itt. A kiállításra a teljes árú jegy 3500 Ft-ba kerül, az MSZÉSZ-tagoknak a kedvezményes jegyár 1900 Ft.

A szakmai konferenciával egy időben nyitja meg kapuit a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, mely 7000 négyzetméteren több mint száz, Magyarországon elérhető fürdőszoba- és wellnessterméket vonultat fel három napon keresztül.

A kiállítás szállodai fürdőszoba- és wellnessterméket is felvonultat

Fotó: 123rf.com

A szállodás szakembereknek szóló konferenciára megvásárolt belépőjeggyel megtekinthető a kiállítás is, melyen a szállodaüzemeltetők számára érdekes újdonságok a gyakorlatban is megtekinthetők, vagy akár ki is próbálhatók:

  • intelligens wellnessbeléptető rendszerek
  • energiatakarékos jakuzzik
  • víz nélküli piszoárok
  • burkolatként alkalmazható antibakteriális felületek
  • antibakteriális mosdók
  • vízálló falfestékek és melegburkolatok
  • tükörbe építhető kézszárítók
  • érintésmentesen működő zuhany és mosdó csaptelepek
  • kefe nélküli WC
  • víztakarékos rendszerek.

 

(X)