Szállodát avattak Mesteriben

Forrás: MTI

 2018. március 27. 16:04

Kétszázmillió forintos magánerős beruházást követően új, 16 szobás szállodát adtak át március 27-én a Vas megyei Mesteri községben, közvetlenül a helyi termálfürdő mellett.

Patyi Gábor, a Termal Hotel tulajdonosa elmondta: háromcsillagos superior szállodájuk egybeépült a Mesteri termálfürdővel, így vendégeik számára kényelmes az átjárás a fürdő medencéihez. A téli időszakban egy fedett és egy félig fedett termálmedence, nyáron pedig három kültéri medence - strandmedence, gyógyvizes medence és gyermekpancsoló - áll a fürdővendégek rendelkezésére, míg a szállodában étterem és kávézó is található.

 

 

Patyi Gábor szólt arról is, hogy a mesteri termálfürdőt szintén családi vállalkozásuk üzemelteti, amelyet 2011-ben 300 millió forintos beruházással, részben az Új Széchenyi-program támogatásából teljesen átépítettek és azóta is folyamatosan fejlesztenek. A Mesteri fürdőt - amely mellett kempinget is működtetnek - évente mintegy 100 ezer vendég keresi fel. Többségük ma már belföldről érkezik, de továbbra is közkedvelt a fürdő az osztrák és német vendégek körében is. Gyógyvize mozgásszervi megbetegedésekre ajánlott, különlegessége pedig, hogy magas szén-dioxid-tartalma miatt szív- és érrendszeri betegségen szenvedők is igénybe vehetik.