Szállodaüzemeltetés és településmenedzsment másképp

Forrás: turizmus.com

 2020. március 06. 09:42

Négy évvel ezelőtt egy véletlen találkozással indult a Pearl Marketing and Management története. A társaság ma már egy tucatnyi szálláshelyet üzemeltet országszerte, ugyanakkor a településmarketing területén is aktív.

Egyszer volt, hol nem volt, 2016-ban találkozott a Dél-Alföldön egy tapasztalt szállodás és egy fiatal turisztikai szakember...

Kiss László 2014-től irányította Orosháza-Gyopárosfürdő turisztikai fellendítését, amikor 2016 nyarán találkozott Csobota-Kis Árpáddal, aki ekkor vette át a gyopárosi Alföld Gyöngye Hotel vezetését. Közös munkával négy év alatt megduplázták a város turisztikai mutatóit.

Gyopárosfürdő ez idő alatt megnyerte az Év Feltörekvő Fürdője szavazást, a szálloda forgalma két és félszeresére nőtt, közel tíz marketing gyémánt díjat nyertek el, Kiss László pedig két év óta a TOP 10 fiatal turisztikai szakember listájára is felkerült. Mindez kiváló kollégák segítségével valósult meg, akikkel azóta is együtt dolgoznak.

Kiss László

Fotó: Pearl Marketing

A szakemberek 2020-ban közös vállalkozást hoztak létre, a Pearl Marketing és Menedzsment Kft. két fő szakterülete a szállodamenedzsment és a turisztikai településmenedzsment. Rövid idő alatt számos szállodával és más kereskedelmi szálláshellyel dolgoztak együtt: Open Hotel Szentes, Medián Hotel Hajdúnánás, Dánfoki Üdülőközpont Békés-Dánfok, Veszely Csárda Békéscsaba, Kardosfa Hotel Zselickisfalud, Bohém Birtok Zamárdi, Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, Cserkeszőlő Touring Hotel és Thermal Kemping, Komfort Hotel Platán Harkány.

Csobota-Kis Árpád

Fotó: Pearl Marketing

A Pearl-csapat a megrendelőinek értékesítést, marketinget, közösségi média megjelenést és hirdetést, F&B szolgáltatást, SAP rendszerek betanítását, szállodavezető delegálást, teljes menedzsmentet, szakmai oktatást, teljes turisztikai település menedzsment szolgáltatást tud modulszerűen biztosítani.

Elérhetőségeik:

Csobota-Kis Árpád
0670/ 399 5263
csobota@pearlmanagement.hu

Kiss László
06 30 714 4408
kiss.laszlo@pearlmanagement.hu
www.pearlmanagement.hu

(X)

Kapcsolódó cikkek

Évzáró a HSM-nél

2015. december 15.