Székesfehérvári négycsillagos szállodával erősít a Hotel & More Group

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 26. 08:00

A Székesfehérváron található Castrum Hotel**** (korábbi nevén: Novotel Székesfehérvár) október 1-jétől csatlakozik a Hotel & More Grouphoz. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 33 hazai és határon túli egységre bővül.

„Székesfehérváron, a történelmi belváros szélén, alig 300 méterre a város főbb nevezetességeitől, minőségi szolgáltatásokat nyújtó négycsillagos városi szálloda 95 kényelmes szobával, 56 férőhelyes nemzetközi és magyaros ételeket kínáló étteremmel és koktélkülönlegességeket ajánló 25 fős lobby bárral várja a vendégeit. A regenerálódásra vágyókat a szauna és a gőzkabin, valamint a fitneszközpont gépei szolgálják ki. A belvárosi elhelyezkedés ellenére a parkolás sem okoz nehézséget, a szállodába érkező vendégek számára a mélygarázsban és az épület előtt található szabadtéri parkolóban is tudnak elegendő parkolóhelyet biztosítani.

A vendégek a fitneszközpont gépeit is használhatják a regenerálódáshoz

Fotó: Hotel & More Group

A szálloda jó megközelíthetősége és kedvező adottságai révén elsősorban a székesfehérvári és környéki multinacionális vállalatok dolgozóinak hosszú távú elszállásolási és rendezvényigényeit elégíti ki. A különböző méretű, modern technikával felszerelt, természetes fényű különtermei 10-200 fő közötti események, így konferenciák, partnertalálkozók, csapatépítők és felsővezetői meetingek ideális helyszínei.

„Hamarosan elkezdődik a szálloda szobáinak és közösségi tereinek a megújulása a nemzetközileg is elismert és díjazott belsőépítész, Varró Zoltán által alapított VARRODESIGN tervei alapján. Annyit már most elárulhatok, hogy ez az egyedi és innovatív belsőépítészeti koncepció alapján létrejövő szállodai belső környezet biztosan elnyeri a vendégeink tetszését, hiszen modern, ugyanakkor harmonikus belső terek kerülnek kialakításra. A felújítás alatt a szálloda zavartalanul fog üzemelni” – nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója.

A jelenlegi kétágyas szoba. Ez is megújul a VARRODESIGN tervei alapján

Fotó: Hotel & More Group

A szálloda meglévő személyzete nagy rutinnal rendelkezik a vendégek kiszolgálásában, és ehhez a Hotel & More Group szakmai tréningprogramjai további támogatást nyújtanak a kimagasló vendégélmény elérése érdekében.