Szekrényzárak beléptető rendszerbe integrálva az ASSA ABLOY-tól

 2013. április 09. 13:44

Az ASSA ABLOY által forgalmazott Smart Air rádiófrekvenciás technológiával működő beléptető rendszer online és offline verzióban egyaránt elérhető. A Smart Air beléptetők egyik legnagyobb előnye, hogy online és offline változatban egyaránt vezeték nélkül működnek, így telepítésük rendkívül egyszerű: meglévő ajtókra is felszerelhetők mindennemű átalakítás nélkül, sőt még zárat sem kell cserélni! A Smart Air beléptetők bármilyen DIN szabványú bevéső zárat képesek kezelni, ráadásul online és offline rendszerbe integrálva számos felhasználóbarát funkcióval bírnak, köztük az akkumulátorok állapotának visszajelzésével, és képesek akár több száz nyitási eseményt is tárolni. További információért keresse az ASSA ABLOY munkatársait!

A Smart Air beléptető rendszer további előnye, hogy kapható stand alone változatban is, amit olyan beléptetési pontok esetében érdemes leginkább alkalmazni, ahol a felhasználók ritkábban változnak. A stand alone változat működtetése nem igényel semmilyen szoftvert vagy kártyaírót, egyszerűen egy programozó kártya segítségével be lehet regisztrálni a jövőben használni kívánt felhasználói kártyákat, így a segítségével lényegesen olcsóbban alakíthatunk ki RFID kártyás beléptetési pontokat, mint más megoldások esetén. 

A Smart Air rendszerek másik kedvelt elemei az E-motion névre keresztelt szekrényzárak. Legyen szó akár uszodáról, sportközpontról vagy wellness szálloda öltözőjéről, az E-motion szekrényzár tökéletes választás! Könnyedén felszerelhető fém, fa, műanyag vagy bármilyen más anyagból készült szekrényekre is. Akár már egy 2 mm vastag szekrényajtó esetében is biztonságos megoldást jelent a pihenni vágyók értékeinek védelme érdekében. Az ASSA ABLOY többféle megoldást is kínál az E-motion szekrényzárak működtetésére, köztük a kártyás és a nedves környezetben is jól használható karpereces és kulcstartós kialakítást. A Smart Air beléptető rendszerbe integrálható E-motion szekrényzárak működtetéséhez mindössze 3 db AAA elem szükséges, mellyel 25.000-30.000 nyitási ciklust bír ki. Ha Önnek is szüksége lenne egy biztonságos és kényelmes szekrényzárra, melynek kezelése rendkívül egyszerű, telepítése pedig gyerekjáték, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!