Szelfizz Gemencen, mert az önkoturizmus menő!

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 01. 16:59

„Szelfi - Én és a Gemenci erdő" címmel a Gemenc Zrt. fotópályázatot hirdet. Egy „önfotót" kell készíteni a Gemenci erdőben, a Gemenci Erdei Vasúton, annak megállóiban, bármely Gemenci kiállításon vagy a Pörböly mellett található vadmegfigyelőnél, minél kreatívabb módon.

Erdő és turista kapcsolatára kíváncsi a gemenci erdőgazdaság. Azt kell egy kreatív fotóval megmutatni, hogy mit csinálnak a kirándulók Gemencen. A versenyen bármely természetes személy részt vehet egy, a Gemenci erdőben készített fotóval, amelyen önmaga szerepel esetleg családja, barátai társaságában. A pályamű készülhet digitális fényképezővel vagy okostelefonnal.

Minden pályázó egy pályaművel vehet részt a megmérettetésen, amely lehet egyedi kép vagy maximum 3 képből álló fotósorozat.

Technikai követelmény: JPG kiterjesztés, legalább 640×480 pixel, legfeljebb 3500×2900 pixel felbontás.

A pályaműveket a szelfi@gemenczrt.hu e-mail címre várják a szervezők. Az üzenet tartalmazza a pályázó nevét és címét, mobiltelefonszámát, a fotó/k készítésének helyét és a pályamű címét.

Beküldési határidő: 2014. szeptember 19., 22:00 óra.

Díjazás (alkalom még több Gemenci szelfire):

I. helyezett:     Gemenci kalandhétvége 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.

II. helyezett:    Felfedezőnap Gemencen 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.

III. helyezett:   Gemenc ajándékcsomag.

Közönségdíj:   2 éjszaka szállás a Gemenc Zrt. valamely vadászházában 2 fő részére, 2015. március 15. és augusztus 20. között.

A nyeremények nem átruházhatóak, pénzre nem válthatóak.

Részletes pályázati kiírás: http://www.gemenczrt.hu/index.php?apps=news&news=362