Széll Tamás és Szulló Szabina a lyoni felkészülésre koncentrál

Forrás: turizmus.com/Vendéglátás

 2016. július 28. 20:47

Az Onyx étterem a nyári szabadság után, augusztus 23-tól új nyitva tartási idővel és megújult csapattal várja vendégeit. Széll Tamás és Szulló Szabina viszont távozik, hogy kizárólag a Bocuse d’Or versenyre koncentrálhassanak.

Pintér Katalin tulajdonos ügyvezető tájékoztatása szerint céljuk, hogy a világversenyen száz százalékosan teljesítsenek, és Magyarország dobogóra kerüljön a világ legrangosabb szakácsversenyén, ezért egyelőre minden energiájukat a versenyre való felkészülésnek szentelik.

Az étterem minden munkatársa szorít a sikerért, és a régi-új csapat igyekszik bizonyítani, hogy kiváló tanítványként legalább azt a minőséget nyújtják majd, mint mestereik - szögezi le az Onyx közleménye.

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben Hamvas Zoltán nem hagyja el az Onyx-ot, pusztán éttermi igazgatói munkakörét szünteti meg (tulajdoni részét megtartva), hogy a Bocuse d’Or Akadémia elnökeként segítse a magyar csapat felkészülését a 2017. januári lyoni világversenyre.

A Vendéglátás magazinnak nyilatkozva korábban elmondta: az augusztusi pihenő után szeptemberben kezdődik a felkészülés, először a hús tematikával, majd a hal versenyszám kihirdetése után, novembertől mindkét tálra koncentrálva.

A Bocuse d’Or lyoni döntőjére 2017. január 24-25-én kerül sor Lyonban.