Személyre szabott téli üdülés Svájcban

Forrás: turizmus.com

 2015. február 04. 11:24

A Svájcban található téli sporttelepek sokszínűségének és a vendégek különböző igényeinek összehangolása érdekében a Schweiz Tourismus kifejlesztette a téli üdülőhely-keresőt, amely személyes téli profilt hoz létre a felhasználó számára.

A www.myswitzerland.com/winterfinder honlapon található alkalmazás a felhasználók elvárásainak felmérésére irányuló kérdések alapján a felhasználó által utólag még személyre szabható téli profilt készít. A téli profil kialakítása többek között az atmoszférára, a helység jellemzőire, elérhetőségére és az árra vonatkozó kérdések alapján történik. Az elkészült személyes profilt az alkalmazás összehasonlítja a síterepekkel, és bemutatja a profilhoz leginkább illő lehetőségeket.

 

A klasszikus síterepek – mint St. Moritz, Zermatt vagy Gstaad – mellett a vendégek ezáltal a kevésbé felkapott, csak bennfentesek által ismert helyszíneket is felfedezhetik. A téli üdülőhely-kereső adatbázisában szerepelnek ugyanis kisebb síterepek is, köztük a Prättigau (Graubünden), a Rothwald (Wallis) vagy a Lauterbrunnen (Bern-Berni-felvidék), illetve kevésbé ismert télisport-régiók, mint a Cari (Tessin) vagy a Val de Travers (Jura és Drei-Seen-Land térség).