Szentivánéji tündérvarázs Shakespeare hotelátiratban

 2014. június 19. 17:28

A Mamaison Residence Izabella hagyományos nyári partnerpartiján a szálloda jelmezbe öltözött vezetősége egyedi és rendhagyó, „hotelre szabott" Shakespeare előadással köszöntötte a megjelent csaknem 70 partnert a szálloda szentivánéji hangulatba öltöztetett kertjében.

Füstölők, gyertyák, reneszánsz muzsika, a grillezett hús és zöldségek illata lengte be a Mamaison Residence Izabella elvarázsolt kertjét június 18-án este, a lantzene és a finom borok mellett ráadásul igazi bájitalkeverő, Tarot-vetéssel foglalkozó boszorkánytól tudhatták meg a kíváncsiak a jövendőt, és egy tűzzsonglőr duó műsorában is gyönyörködhettek.

 

A Mamaison szállodacsoport másik budapesti szállodájának, a Mamaison Hotel Andrássy-nak egy hónappal ezelőtt megrendezett grillterasz-nyitó rendezvényén a szálloda csapata egy jótékonysági akcióban való részvételre hívta meg ügyfeleit és a tombolajegyek árusitásából közel 50 000 Ft-ot gyűjtött össze, melyet a szálloda ugyanennyivel kiegészítve a Pirosorr Bohódoktorok Alapítvány javára ajánlott fel.

 

 

Az esemény különlegessége a szálloda dolgozói által megírt és előadott Shakespeare átirat volt, mely rengeteg poénnal reflektált a hotel napi működésére és szolgáltatásaira.

 

Közben persze a háznézés, a tartalmas szakmai beszélgetések és az ízletes nyáresti falatok sem maradtak el.