SZÉP-kártya-elfogadóhely lett az a&o Budapest

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. november 05. 17:04

A vírussal dacolva igyekszik jó hírét vinni az a&o hostel és hibrid hotel láncnak a PR in Hungary, mely november 5-én virtuális háznézésre és sajtótájékoztatóra invitálta partnereit.

A lánccal való ismerkedés tulajdonképpen az esemény előtti napon megkezdődött, ekkor kapták kézhez a résztvevők az ajándékcsomagot a brandelt bögrével, amellyel a szervezők a „hagyományos” sajtóeseményeken megszokott vendéglátást kívánták pótolni, s melyekkel az esemény résztvevőit megörökítő csoportkép is elkészült.

A virtuális háznézés résztvevői

Fotó: a&o Hostel

Maga az esemény a klasszikus sajtótájékoztatókat idéző módon zajlott: a láncról és az augusztus 21-én megnyílt budapesti egységről a ház igazgatója, Andrei Bota, valamint Köves Daniella sales manager tartott prezentációt, előadásukba Petra Zarth, a lánc németországi kommunikációs ügynökségének vezetője is becsatlakozott. Ezt követően került sor a rendhagyó házbejárásra, melyet a Facebook-csoporton belül indított élő adással bonyolítottak le.

„A rendkívüli idők tőlünk is rendkívüli módszereket követelnek:az online platformok eszköztárából merítve a krízishelyzetben is igyekszünk megtalálni azt a módot, mellyel eredményesen lebonyolíthatjuk az aktuális partner igényeire szabott PR-akciót” – nyilatkozta szerkesztőségünknek a virtuális eseményt megszervező PR in Hungary igazgatója, Kenderesy Nadin.

A háznézés során a résztvevők virtuálisan bejárhatták a Magyar Kártyagyár történelmi épületében kialakított 412 férőhelyes szálláshely szobáit, közösségi tereit, egyedivé varázsolt lépcsőházát és belső, körgangos udvarát. Ízelítőt kaphattak a ház szolgáltatásaiból, de tájékoztatót hallgathattak meg a vendégek biztonságát garantáló Covid-19 intézkedésekről is.

A hostel letisztult stílusú reggelizője

Fotó: a&o Hostel

„A diákok mellett a párokat, gyerekes családokat és üzleti utazókat is megszólító szálláshelyünk a nyitás óta nagy hangsúlyt fektet a belföldi vendégek megszólítására. Ennek jeleként a budapesti hostelek közül elsőként teremtettük meg a Szép-kártyával való fizetés lehetőségét, a fővárosi gyógyfürdőkkel közösen pedig hétvégi csomagajánlatok kidolgozásán dolgozunk” – hangsúlyozta Köves Daniella sales manager, hozzátéve, hogy áraik listaáron is nagyon csábítóak.

A prezentáción elhangzott: a&o hostel és hibrid hotel lánc első tagját Oliver Winter alapító vezérigazgató 1999-ben Berlinben hozta létre, azóta 8 európai ország 23 városában, összesen 39 szálláshelyük működik. Leghangsúlyosabban Németországban vannak jelen, ahol 30 hibrid szálláshelyet üzemeltetnek.

Terjeszkedési kedvüket a pandémia sem vetette vissza, Varsóban az év elején, Budapesten augusztus végén, Koppenhágában pedig 1 hónapja nyitottak új egységet, melyet az országokat sújtó korlátozó intézkedések mellett igyekeznek üzemeltetni. Firenzében, Heidelbergben és Barcelonában 2021 nyarán újabb egységek megnyitását tervezik.

Az art&o mozgalom keretében a cégcsoport fiatal, feltörekvő művészeket támogat, kiállítási teret és egyéb megjelenési lehetőséget biztosítva számukra.

Köves Daniella sales manager elérhetősége: daniella.koeves@aohostels.com; További infók: aohostels.com

Kapcsolódó cikkek