Szép számú érdeklődő az MSZÉSZ nyugati régióülésén

 2014. március 20. 14:32

Jelentős részvétel mellett zajlott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének a tavaszi időszakban sorrendben második, nyugati régióülése, melynek a Spirit Hotel Sárvár adott otthont.

Mint Kovács István főtitkár elmondta, az ülést, melyet a város polgármestere is megtisztelt jelenlétével és köszöntötte a tagságot, sikeresnek értékelik. Az ülésen Sárvár turizmusával, a turizmusnak a város életében betöltött szerepével is ismerkedhettek, ezt a város alpolgármestere prezentálta számukra.

Az ülése az előzetesen eltervezett program szerint zajlott, a szállodák tájékoztatást adtak az üzletmenetről, tervezett beruházásokról, problémákról, a társult tagok pedig bemutatkozási lehetőséget kaptak, ahogyan a házigazda hotel is.

Szauter István az üzleti tervezésről tartott izgalmas előadást, majd Kovács István beszámolója következett a piaci trendekről, üzletmenetről, lobbitevékenységről. Vázolta, miért érdemes MSZÉSZ tagnak lenni, illetve ismertette, milyen pályázatokat hirdet meg idén a szövetség.

A következő régióülés március 25-én lesz Budapesten.